• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2021

23:41

BARSELONA SE VRAĆA SEBI! Napokon je odzvonilo Kumanu!

AP/Photo

Fudbal

BARSELONA SE VRAĆA SEBI! Napokon je odzvonilo Kumanu!

Podeli vest

Čuveni bivši italijanski vezista Andrea Pirlo mogao bi veoma brzo da pruzme katalonski klub

Prvo trenersko iskustvo se nije završilo na najbolji način.

Jednostavno Pirlo nije uspeo da sve svoje ideje valjano prenese na svoje igrače u Juventusu, i dobio je otkaz u klubu u kom je kao igrač proveo mnogo prelepih dana.

Foto: reuters

Pirlo se nije baš proslavio na svom prvom trenerskom zadatku

Ali ako bi trebao da bira u kom klubu bi voleo da nastavi da radi kao trener, onda je to svakako Barselona. Jednostavno, Pirlo i klub sa ,,Nou kampa" su stvoreni jedno za drugo.

Njegov menadžer se nada da bi pregovori između Barselone i Pirla mogli uskoro da se uspostave.

Foto: Reuters

 

- Moje mišljenje je da je Andrea uradio sve šta je mogao u Juventusu, naročito imajući u vidu da mu je to bio prvi trenerski angažman. Što se tiče njegovog potencijalnog odlaska u Barsu, trenutno nema pregovora, ali ko zna, uskoro može doći do razgovora sa Kataloncima –  rekao je Tulio Tinti, agent Pirla.

Iako nedovoljno iskusan kao trener, sigurno da Pirlo svojim razumevanjem fudbala idealno odgovara stilu igre koji Barselone forsira već decenijama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija