• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2021

11:04

HRVAT VERUJE U NJEGA, a on sanja Piksijev poziv! Pecnuo Rajkovića i poručio! Uživam da IGRAM NOGOM!

starphoto

Fudbal

HRVAT VERUJE U NJEGA, a on sanja Piksijev poziv! Pecnuo Rajkovića i poručio! Uživam da IGRAM NOGOM!

Podeli vest

Golman Torina Vanja Milinković-Savić izjavio je da će ubediti Dragan Stojkovića Piksija da ima mesta u reprezentaciji za njega

U konkurenciji za odbranu gola Srbije prema izboru selektora Dragana Stojkovića su Marko Dmitrović, Mile Svilar i Predrag Rajković.

Upravo je bivši kapiten Crvene zvezde očajnom reakcijom protiv Azerbejdžana ustalasao javnost i naveo na pitanje da li Srbija možda ima i  bolju opciju na tom mestu.

Foto: Insider

 

Trenutna jedinica Torina i nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Vanja Milinković-Savić, kaže da je sve na njemu kada je reč o potencijalnom pozivu u A selekciju.

- Tu sam na raspolaganju. I uvek ću biti. Nemam nikakvih dilema oko toga. Na meni je da ga dobrim igrama demantujem i da ga ubedim da ipak tu ima mesta za mene - rekao je Milinković-Savić u intervjuu za Mozzart sport i osvrnuo se na relaciju koju ima sa šefom struke Ivanom Jurićem.

Foto: AP PHOTO

 

- Mi smo već u klubu prošle sezone napravili neki interni dogovor o ostanku i da ne ponavljam neke pozajmice od prethodnih godina. Gledali smo da nađemo zajednički jezik, da ostanem i da dođe trener koji me vidi. Srećom, došao je Jurić, tražio je da ostanem i da se izborim za mesto što se hvala Bogu desilo tako da je sada sve u redu - rekao je Milinković-Savić, koji dodaje: 

- Čim je Jurić potpisao za Torino i ja produžio ugovor sa klubom. Upravo zbog toga što je on trener koji voli da pruži šansu svima, što smo videli i na prethodnih osam utakmica. Ko zasluži priliku, dobiće je. Nebitne su godine i iskustvo, ko zasluži taj igra. To mi se jako sviđa kod njega. Tako je najispravnije - navodi mladi golman Torina, koji takođe ističe da mu savremeni zahtevi na golmanskoj poziciji kada je reč o igri nogom i te kako odgovaraju.

Foto: Public

 

- Meni to savršeno odgovara. Ja sam prvo bio špic pa sam tek kasnije otišao na gol, tako da sam neku školu fudbala počeo kao igrač. Imao sam zaista dobru tehniku. Volim da igram i tu se negde čak i zabavljam. Uživam u igri nogom - istakao je Milinković-Savić, koji svojim partijama u novoj sezoni konkuriše zajedno sa mnogima za jedinicu Srbije.

Podsetimo, Predrag Rajković je upravo posle driblinga i igranjem nogom napravio strašan kiks protiv Azerbejdžana, pa je vrlo moguće da je na njega aludirao Milinković-Savić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija