• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2021

20:06

SLATKE MUKE SELEKTORA PIKSIJA! Vanja MILINKOVIĆ SAVIĆ napravio ŠOU u Napulju! /VIDEO/

Public

Fudbal

SLATKE MUKE SELEKTORA PIKSIJA! Vanja MILINKOVIĆ SAVIĆ napravio ŠOU u Napulju! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Napolija savladali Torino sa 1:0 (0:0) u osmom kolu Serije A

Uhvatili su Napolitanci zalet na startu Serije A i nemaju nameru da spuste gas! Osam pobeda iz osam utakmica, prvo mesto na tabeli deluju obećavajuće iako očekivanja navijača pred početak sezone sigurno nisu bila ogromna. Još važnije, večeras je upisana pobeda protiv tvrdog Torina iako nije išlo - 1:0 (0:0).

Foto: Tanjug/AP

Ipak, šou na stadionu Dijega Armanda Maradone ukrao je Vanja Milinković Savić koji je bravuroznim itervencijama izluđivao domaće navijače, ali i fudbalere Napolija. Kuburila je Srbija sa golmanima posle odlaska Vladimira Stojkovića, ali će Dragan Stojković Piksi biti na slatkim mukama prikikom narednih akcija reprezentacije! 

Predrag Rajković već godinama je jedan od najboljih golmana u Ligi 1, Marko Dmitrović ima sličan status u Primeri iako ne brani, Mile Svilar ima budućnost ispred sebe, ali će selektor ozbiljno morati da obrati pažnju i na Vanju Milinkovića Savića. 

Mlađi brat Sergeja Milinkovića Savića ustalio se na golu Torina u novoj sezoni, a po partijama koje pruža u dresu Bikova ne bi čudilo da dobije Piksijev poziv već u novembru. 

Torino je danas gostovao lideru Serije A u Napulju, a da na golu nije bilo Milinkovića Savića rezultat bi bio daleko drugačiji. Srpski čuvar mreže je u 27. minutu zaustavio penal Lorencu Insinjeu, uhvatio još nekoliko nezgodnih lopti, ali ni to nije pomoglo Bikovima da osvoje makar bod podno Vezuva. 

Pobedu Napolitancima doneo je Viktor Osimen golom u 81. minutu posle asistencije Elifa Elmasa, ujedno ekipa Lučana Spaletija ostala je prva na tabeli Serije A sa osam pobeda iz isto toliko mečeva. 

SERIJA A – 8. KOLO

Subota

Specija - Salernitana 2:1 (0:1)
Strelec 51, Kovalenko 76 - Simi 39

Lacio - Inter 3:1 (0:1)
Imobile 64, Anderson 81, Milinković Savić 90+1 - Perišić 12

Milan - Verona 3:2 (0:2)
Žiru 59, Kesi 76pen, Ginter 78 - Kaprari 7, Barak 24pen

Nedelja

Kaljari - Sampdorija 3:1 (1:0)
Žoao Pedro 4, 74 Kaseres 74 - Torsbi 82

Empoli - Atalanta 1:4 (1:2)
Di Frančesko 38 - Iličić 15, 26, Viti 49ag, Zapata 89 

Đenova - Sasuolo 2:2 (1:2)
Destro 29, Vaskez 90 - Skamaka 17,20

Udineze - Bolonja 1:1 (0:0)
Beto 82 - Berou 67

Napoli - Torino 1:0 (0:0)
Osimen 81

20.45 Juventus - Roma 

Ponedeljak

20.45 Venecija - Fiorentina 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija