• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2021

22:42

ZATO VLAHOVIĆ HOĆE DA ODE! Fiorentina se OBRUKALA u Veneciji! Saigrači SRBINU prekinuli golgeterski niz!

Fudbal

ZATO VLAHOVIĆ HOĆE DA ODE! Fiorentina se OBRUKALA u Veneciji! Saigrači SRBINU prekinuli golgeterski niz!

Podeli vest

Fudbaleri Fiorentine poraženi su u osmom kolu Serije A od Venecije sa 1:0 (1:0)

Dočekali su u Firenci povratak sa okupljanja reprezentacije, a glavno pitanje u prestonici Toskane je bilo  hoće li Vlahović igrati ili će ga trener Vinćenco Italijano preseliti na klupu. 

Igrao je srpski napadač od prvog minuta, a meč u Veneciji mogao bi da mu posluži kao glavni alibi za odlazak iz Fiorentine! Ljubičasti su se pošteno obrukali na gostovanju novopečenom prvoligašu Veneciji i doživeli četvrti poraz ove sezone - 1:0 (1:0). 

Foto: Tanjug/AP

Imala je Fiorentina inicijativu, ali tokom 90 minuta su gosti uspeli da naprave samo dve šanse u Veneciji. Prvu u 22. minutu preko Đakoma Bonvanture, a drugu u samom finišu meča kada je Alfred Dankan pokušao sa ivice kaznenog prostora. 

Tokom celog meča Vlahović nije dobio upotrebljiv pas, pa je tako njegov golgeterski učinak prekinut iako je u dresu Srbije briljirao protiv Luksemburga i Azerbejdžana. Pokušao je Italijano sa izmenama u drugom delu utakmice, ali nije to dalo nikakvog rezultata. 

Foto: Tanjug/AP

Konačan rezultat postavio je Matija Aramnu u 36. minutu posle dobro dodavanja Henrija. Delovalo je da je vezista Venecije u ofsajdu, ali je sudija Luka Masimi posle intervencije VAR sobe priznao gol Aramua koji donosi domaćinu drugu pobedu u Seriji A. 

Serija A - 8. kolo

Subota
Specija - Salernitana 2:1 (0:1)
Strelec 51, Kovalenko 76 - Simi 39

Lacio - Inter 3:1 (0:1)
Imobile 64p, Anderson 81, Milinković-Savić 90+1 - Perišić 12p

Milan - Verona 3:2 (0:2)
Žiru 59, Kesi 76p, Ginter 78ag - Kaprari 7, Barak 24p

Nedelja
Kaljari - Sampdorija 3:1 (1:0)
Žoao Pedro 4, 90+4, Kaseres 74 – Torsbi 82

Empoli - Atalanta 1:4 (1:2)
Di Frančesko 30 – Iličić 11, 26, Viti 49 (ag), Sapata 89

Đenova - Sasuolo 2:2 (1:2)
Destro 27, Vaskes 90 – Skamaka 17, 20

Udineze - Bolonja 1:1 (0:0)
Beto 82 – Berou 67

Napoli - Torino 1:0 (0:0)
Osimen 81

Juventus - Roma 1:0 (1:0)
Ken 16

Ponedeljak
Venecija - Fiorentina 1:0 (1:0)
Aramnu 36

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija