• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2021

13:48

ALBANAC NAPRAVIO SKANDAL U BEČU! Na srpskom psovao novinara!

ap photo

Fudbal

ALBANAC NAPRAVIO SKANDAL U BEČU! Na srpskom psovao novinara!

Podeli vest

Fudbaleri Dinama iz Zagreba poraženi su u Beču od Rapida sa 2:1 u 3. kolu Lige Evrope i doveli u pitanje proleće u Evropi

Pored toga što su "modri" razočarali navijače, skandal je napravio Adrijan Ademi. Makedonski reprezentativac albanskog porekla ušao je u verbalni okršaj sa nekim koji je bio na tribinama, prenose hrvatski mediji.

Hrvatski indeks piše da se nezvanično radi o novinaru iz Austrije, koji očigledno zna i srpski jezik, pa mu je na provokacije Ademi odgovorio psovkom na srpskom jeziku. 

Dok je nervozno sedeo ne klupi prekipela su mu dobacivanja, pa je ušao u prepirku, a potom sočno opsovao.

- Puši k... - Ademi je nekoliko puta besno ponovio u pravcu onoga ko ga je iznervirao.

Dinamo trenutno iz prva tri kola ima tri boda, koliko imaju i Rapid i Genk, dok se na prvom mestu izdvojio Vest Hem sa devet bodova.

Zagrepčani će u narednom kolu četvrtog novembra ugostiti Rapid na Maksimiru.

 

 

 

Nakon tri kola takmičenja Lige Evrope, lider grupe H je engleski Vest Hem Junajted, koji čvrsto drži prvo mesto sa maksimalnih 9 bodova, drugo mesto drži zagrebački Dinamo sa 3, koliko imaju i trećeplasirani Rapid i četvrtoplasirani Genk, ali zagrebačka ekipa ima najbolju gol razliku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija