• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2021

17:58

Agonija Radnika se nastavlja! Voždovac u Surdulici slavio posle preokreta!

Starsportphoto©

Fudbal

Agonija Radnika se nastavlja! Voždovac u Surdulici slavio posle preokreta!

Podeli vest

Fudbaleri Voždovca savladali su Radnik u Surdulicu sa 3:1 (1:1) u 14. kolu Superlige Srbije

Nastavlja se patnja Radnika, ali i raspodija Voždovca koji se vratio na kolosek nakon nešto slabijeg perioda i slavio na gostovanju u Surdulici sa 3:1 (1:1) posle preokreta. 

Sa mnogo očekivanja Voždovčani su ušli u novu sezonu, a po rezultatima koje ostvaruju Zmajevi imali su i razloga za to! Četa Aleksandra Linte stigla je u gornji dom posle nova tri boda i ozbiljno se uključila u borbu za Evropu. 

Danas su Zmajevi nadigrali surdulički Radnik posle velikog preokreta i tako produžili agoniju četi Dušana Đorđevića koja već šest mečeva ne zna za pobedu u Superligi. 

Foto: Starsportphoto

Poveo je domaćin preko Milovanovića, ali je autogol Simonovića u 24. minutu otvorio prostor za preokret Vožvodvca. Do poluvremena mreže su mirovale, a onda je golgetersku seriju nastavio Nikola Vujinović. 

Napadač iz Crna Gore je u 55. minutu matirao Ranđelovića, da bi šest minuta kasnije i Stanisavljević mogodio mrežu rivala za konačnih 3:1. 

Kasnije danas igra Čukarički će na Banovom Brdu dočekati Proleter koji je u seriji od četiri pobede i vratio se u gornju polovinu tabele. 

SUPERLIGA SRBIJE - 14. kolo

Četvrtak: 
Napredak - Novi Pazar 1:1 (0:0)
Krunić 80 - Lončar 70

Petak: 
Radnik - Voždovac 1:3 (1:1)
Milovanović 8 - Simonović 24ag, Vujnović 55, Stanisavljević 61

Čukarički - Proleter 18:00

Subota: 
Mladost Lučani - Kolubara 15:00

Spartak Subotica - Metalac 17:00

Nedelja: 
TSC Bačka Topola - Partizan 13:30

Vojvodina - Radnički 1923 17:00

Crvena zvezda - Radnički Niš 18:45

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija