• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2021

23:00

BUDI SE LONDONSKI VELIKAN! Arsenal PREGAZIO Aston Vilu na Emiratima! /FOTO/

Tanjug/AP

Fudbal

BUDI SE LONDONSKI VELIKAN! Arsenal PREGAZIO Aston Vilu na Emiratima! /FOTO/

Podeli vest

Fudbaleri Arsenala rutinski savladali Aston Vilu sa 3:1 (2:0) na premijeri devetog kola Premijer lige

Počela je nova sezone košmarno za navijače Arsenala, ali se nakon tri uvodna poraza četa Mikela Artete probudila! Topdžije su u seriji od šest mečeva u Premijer ligi na kojima nisu izgubili, a nakon remija protiv Kristal Palasa, lako su izašli na kraj sa Aston Vilom 3:1 (2:0). 

Foto: Tanjug/AP

Još uvek je Arsenal dalko od nivoa na koji nas je slavni klub iz Londona navikao kroz svetlu istoriju. Ipak, navijači Topdžija sigurno da su zadovoljni današnjim izdanjem svojih miljenika, a pre svih golobradog Emila Smita Roua. 

Arsenalova "desetka" danas je pokazala zašto Mikel Arteta ima ogromno poverenja u nju, a sjajnu partiju začinio je golom u 56. minutu koji je potvrdio pobedu domaćina budući da je već na poluvremenu bilo 2:0. 

Prvo je Tomas Parti iskoristio asistenciju Smit Roua u 23. minutu i matirao Emiliana Martineza, da bi Pjer Emerik Aubamejang u sudijskoj nadoknadi prvog dela igre podigao na 2:0. Gabonac je promašio penal, ali mu se lopta odbila na nogu, a on je lako prosledio u nebranjeni deo mreže.

Foto: Tanjug/AP

Aston Vila je uspela da smanji zaostatak u finišu meča preko rezevrivste Džejkoba Remzija, ali je to bilo sve što je tim iz Birgmingema uradio na Emiratima. 

PREMIJER LIGA - 9. KOLO 

Petak: 
Arsenal - Aston Vila 3:0 (2:0)
Perti 23, Aubamejang 45+6, Smit Rou 56 - 

Sutota: 
Čelsi - Norvič 13:30

Kristal Palas - Njukasl 16:00

Everton - Votford 16:00

Lids - Vulverhemton 16:00

Sautemton - Barnli 16:00

Brajton - Mančester siti 18:30

Nedelja: 
Brentford - Lester 15:00

Vest Hem - Totenhem 15:00

Mančester junajted - Liverpul 17:30

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija