• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2021

19:14

SPARTAK NAPOKON PRORADIO! Nikolić SRUŠIO Metalac!

Fudbal

SPARTAK NAPOKON PRORADIO! Nikolić SRUŠIO Metalac!

Podeli vest

Fudbaleri Spartaka pobedili su danas u Subotici Metalac sa 2:0, u utakmici 14. kola Super lige Srbije

Stigao je Vladimir Gaćinović po treći put u Suboticu i ekspresno razigrao Spartak! Tim sa severa Srbije vezao je posle dugo vremena dve pobede, a danas su u 14. kolu nadigrali Metalac sa 2:0. 

Spartak je mogao da povede u 12. minutu, ali je Lazar Tufegdžić promašio jedanaesterac. Posle toga dvostruki strelac bio je Nemanja Nikolić, koji je postigao golove u 31. i 64. minutu.

Foto: Starsportphoto

Ranije danas Mladost je na svom terenu savladala Kolubaru sa 3:1 i tako nastavila seriju dobrih rezultata nakon katastrofalnog starta sezone. 

Kolubara je povela u 16. minutu golom Vasilija Bakića, a domaći su preokrenuli golovima Milana Bojovića u 24. i 85. minutu. Pobedu je obezbedio Saša Jovanović pogotkom u četvrtom minutu nadoknade. 

Ekipa iz Lučana ostvarila je treću uzastopnu pobedu, ukupno četvrtu u ligi i zauzima 10. mesto na tabeli sa 14 bodova. Spartak je posle dve pobede sedmi na tabeli, Metalac je još uvek na začelju sa samo 12 bodova, dok Kolubara ostaje 13. na tabeli. 

SUPERLIGA SRBIJE – 14. KOLO

Četvrtak
Napredak - Novi Pazar 1:1 (0:0)
Lončar 70 - Kunić 80

Petak
Radnik - Voždovac 1:3 (1:1)
Milovanović 8 - Simonović 24ag, Vujnović 55, Stanisavljević 61

Čukarički - Proleter 6:1 (2:1)
Tošić 4, Rakonjac 31, 59, Kajević 51pen, Šapić 62, Baić 75 - Evandro 33

Subota

Mladost - Kolubara 3:1 (1:1)
Bojović 24, 85, Jovanović 90+4 - Bakić 16

Spartak - Metalac 2:0 (1:0)
Nikolić 31, 65

Nedelja
13.30 TSC - Partizan 

17.00 Vojvodina - Radnički Kragujevac

18.45 Crvena zvezda - Radnički Niš 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija