• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2021

12:40

USTAŠE PRETILE KLANJEM! Šok i neverica! Hrvati osuli paljbu po huliganima!

Fudbal

USTAŠE PRETILE KLANJEM! Šok i neverica! Hrvati osuli paljbu po huliganima!

Podeli vest

Hrvatski mediji osuli su paljbu po navijačima Dinama iz Zagreba koji su na meču sa ekipom BSK-a u Bijelom Brdu vređali Srbe

Bed Blu Bojsi veličali su i skandirali parole vezane za ozloglašenu NDH, uzvikivali ustaške parole, a to nije sve .

- Oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati" i "Hrvatska mati me rodila, hrvatska zemlja othranila, Hrvat sam bio i Hrvat ću biti, živela NDH" - vikali su Bojsi i prekršili Zakon o sprečavanju nereda na sportskim takmičenjima, piše hrvatski portal 24 sata.hr u tekstu pod naslovom:

- Osječka i zagrebačka policija traže navijače koji su sramotno skandirali na utakmici Dinama"

Foto: reuters

 

- Navijači Dinama nisu prestajali da uzvikuju uvredljive parole prema stanovnicima srpske nacionalnosti koji čine većinu u Bijelom Brdu, a sada se o celoj situaciji oglasila i PU Osječko-baranjska. Utakmicu je sa tribina gledalo 1100 navijača, a iz policije kažu kako su dvojicu Bojsa završila u zatvoru.

Foto: Reuters

 

- Tokom utakmice je došlo do neprimerenog skandiranja grupe navijača. Pre same utakmice, tokom i posle fudbalske utakmice policija je uhapsila dvojicu navijača zbog počinjenih prekršaja iz članka 4. Zakona o sprečavanju nereda na sportskim takmičenjima - oglasili su se iz policije.

Iz policije su poručili da je i dalje u toku istraga kojom pokušavaju da dođu do svih navijača koji su skandirali i pravili nerede tokom utakmice, a u tome im pomaže i zagrebačka policija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Josip

pre 2 godine

ustase su klali i hrvate iz Like .. u svim ratovima ..

Vla

pre 2 godine

Ustase su jaki u grupama i kad su naoruzani a pritivnici su im deca i zene, nikad drzavu nisu imali, a da ne govorimo da nemaju ni dan danas svoj glavni grad,bolesnici, kratko receno, bez mozga

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija