• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2021

16:52

BRĐANI ĆE BITI ZADOVOLJNI I BODOM U HUMSKOJ! Partizan je OGROMAN favorit, ali...

Fudbal

BRĐANI ĆE BITI ZADOVOLJNI I BODOM U HUMSKOJ! Partizan je OGROMAN favorit, ali...

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju gostuju Partizanu u utakmici 15. kola Superlige Srbije

Brđani stižu na noge Partizanu koji deluje nezaustavljivo tokom ove sezone! Četa Aleksandra Stanojevića juče je rutinski savladala Metalac, a već u nedelju sledi novi ispit protiv nezgodnog Čukaričkog. 

Fudbaler tima sa Banovog brda Asmir Kajević rekao je danas da je Partizan favorit u predstojećoj prvenstvenoj utakmici i da bi bio zaodovljan bodom u Humskoj, ali da će njegova ekipa pokušati da pobedi ako joj se ukaže prilika.

- Partizan je sada kandidat broj jedan za titulu, ali mi ne smemo i nećemo tražiti bilo kakav alibi. Iskreno, bio bih zadovoljan bodom, ali ako nam se ukaže šansa, pokušaćemo i da pobedimo velikog rivala. Crno-beli su u odličnoj formi, to najbolje pokazuje i tabela, savladali su sve rivale osim Crvene zvezde u domaćim takmičenjima... Uz sve to, odlično igraju, posebno na domaćem terenu, ali imamo i mi svoje adute. Neće ni njima biti lako - rekao je Kajević.

Čukarički u utakmicu ulazi posle eliminacije u Kupu i poraza od Loznice.

- Nadam se da će nam prethodna utakmica biti smernica za utakmicu sa Partizanom, videli smo da ne pobeđuje uvek favorit, da su u sportu iznenađenja moguća. Dugo sam u klubu, od 2016. godine, a Čukarički za to vreme nije slavio u Humskoj protiv Partizana - rekao je Kajević, a potom se prisetio prethodnih utakmica protiv crno-belih. 

Foto: Starsportphoto

- Jednom smo odigrali nerešeno, bilo je 0:0, taj meč sam upamtio po povredi našeg tadašnjeg napadača Ognjena Mudrinskog. I taj podatak da Čukarički nije slavio u gostima protiv Partizana od aprila 2016. godine dovoljno govori ko je favorit - dodao je on.

Rekorder po broju golova u dresu Čukaričkog u šampionatima Srbije istakao je kvalitete napadača Partizana.

- Kada bih krenuo da izdvajam pojedince, to bi zaista potrajalo. Partizan ima odličan balans defanzive i ofanzive, ali ako već moram da ističem nekoga, tu su pre svega Rikardo, Natho, Pantić, Menig, Lazar Marković... - dodao je Kajević.

Od duela pre dve godine, kad je Čukarički golom Luke Stojanovića pobedio sa 2:1 na Banovom brdu, nije se mnogo toga menjalo u oba tima. Od 11 tadašnjih startera Čukaričkog, sedmorica su i sada u klubu, a nije bilo mnogo promena ni u Partizanu.

- Obe ekipe pokušavaju da zadrže okosnocu tima što duže, sve se radi planski. Samo tako može da se napravi dobar rezultat. I taj podatak daje dodatnu draž predstojećoj utakmici - naveo je Kajević.

Čukarički u utakmicu ulazi kao trećeplasirana ekipa na tabeli sa 25 bodova, a Partizan je prvi sa 40 bodova, uz meč više.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija