• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2021

09:31

EUFORIJA U KATALONIJI! Mesi najavio POVRATAK U BARSU! Nisu mi nudili da igram besplatno, NISAM OVO ZASLUŽIO!

Tanjug/ap

Fudbal

EUFORIJA U KATALONIJI! Mesi najavio POVRATAK U BARSU! Nisu mi nudili da igram besplatno, NISAM OVO ZASLUŽIO!

Podeli vest

Lionel Mesi, jedan od najboljih fudbalera svih vremena i zvezda Pari Sen Žermena, najavio da će se vratiti u Barselonu jednog dana

Mesi je u Pariz prešao sa Nou Kampa, na kojem je proveo skoro ceo život, ali je zbog teške finansijske situacije je morao da ode! Ipak, Barselona ima neprocenjivo mesto u Mesijevom srcu i životu, pa je Argentinac potvrdio da će se vratiti u Barselonu.

Foto: Tanjug/ap

 

- Uvek sam govorio da želim i spreman sam da pomognem klubu. Voleo bih da u nekom trenutku postanem tehnički sekretar. Samo ne znam da li će to biti u Barseloni ili negde drugde- rekao je Lionel Mesi za katalonski list Sport.

Foto: reuters

 

Ne krije da bi naviše voleo da se vrati u voljeni klub!


Ako postoji mogućnost, voleo bih da Barseloni doprinesem koliko mogu. To je klub koji volim i voleo bih da bude dobar kao ranije. Da nastavi uspon i bude jedan od najboljih na svetu!

Mesi ima još mnogo toga da pokaže na terenu, a ostaje da se vidi kada će završiti karijeru, a očigledno je da se neće vratiti na Nou Kamp kao fudbaler! On se dotakao svih važnih tema koje su interesovale javnost, a javnost u Barseloni pre svega je interesovao komentar izjave Đoana Laporte, koji je rekao da se nadao da će Mesi ostati i igrati besplatno u klubu.

- Istina je da sam, kao što sam i objasnio na odlasku, učinio sve što je bilo moguće da ostanem. Nikada, ni u jednom trenutku nije traženo da igram besplatno. Zamolili su me da smanji platu za pedeset odsto i to sam uradio bez problema. Bili smo u poziciji da više pomognemo klubu, moja želja i želja moje porodice bila je da ostanemo u Barseloni. Niko mi nije tražio da igram besplatno, ali smi se u isto vreme čini da su reči koje je predsednik izjavio deplasirane. Povredili su me jer mislim da to nije trebalo da izjavi, tako navodi ljude na komentare i stvara sumnju za koju mislim da nisam zaslužio- rekao je Mesi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija