• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2021

17:48

SITI U KRIZI, GVARDIOLOA KUKA! NIKO nam ne pomaže! Evo šta kaže pred derbi sa Junajtedom!

Fudbal

SITI U KRIZI, GVARDIOLOA KUKA! NIKO nam ne pomaže! Evo šta kaže pred derbi sa Junajtedom!

Podeli vest

Mančester Sitiju ne cvetaju ruže, Vest Hem ih je eliminisao iz Karabao kupa, zatim su izgubili kod kuće u Premijer ligi od Kristal Palasa, a onda su se malo trgli u Ligi šampiona protiv Briža (3:1).

Engleska već bruji o predstojećem sudaru titana između Mančester Junajteda i Mančester Sitija! Koliko je meč u subotu važan za Olea Gunara Solskjera, koji je pod velikim pritiskom već nedeljama i kojem se i te kako drma klupa, neće biti lako ni Pepu Gvardioli.

U ovom momentu Siti ima samo tri boda prednosti u odnosu na Junajted, treći je na tabeli, ali to ne zadovoljava apetite navijača i uprave! Gvardiolu su posle meča sa Belgijancima pitali da li im je Lajpcig pomogao što je remizirao sa PSŽ-om, 2:2.

Foto: reuters

 

- Znate kako, sa svim ovim što smo uradili proteklih godina... Kada ste u Mančester sitiju, nemate pomoć niotkuda. Niko ne pomaže, a sve što smo uradili, morali smo sami i zato sam zadovoljan. Kada ste u hijerarhiji klubova, velikih klubova, razumem, ali ne ovde. Znamo šta smo osvojili, sve prethodne titule koje sam uzimao, bile su sa velikim klubovima. Zadovoljstvo osvajanja istih sa Sitijem je još veće- zaključio je Gvardiola.

Foto: reuters

 

Otkrio je sjajni stručnjak i jednu anegdotu pred meč sa velikim rivalom...

- Ljudi su se šalili sa mnom kada su rekli da je meč sa Brižom najvažniji ove nedelje, i bio je. Ali sada je najvažnija utakmica ikad ona sa Mančester junajtedom - zaključio je Gvardiola!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija