• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2021

09:49

ZBOG PIKSIJA SE USIJALE DRUŠTVENE MREŽE! Selektor je ovim rečima podigao Srbiju na noge! /VIDEO/

Starsportphoto

Fudbal

ZBOG PIKSIJA SE USIJALE DRUŠTVENE MREŽE! Selektor je ovim rečima podigao Srbiju na noge! /VIDEO/

Podeli vest

Srbija ide bez bele zastave u Lisabon na meč sa Portugalom (nedelja, 20.45) u finalu kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo

Čini se da navijači nikada nisu više verovali u "orlove", a za sve je "kriv" selektor Dragan Stojković Piksi.

Usijale su se društvene mreće posle reči našeg selektora. Piksija ne interesuje što Srbija igra u Lisabonu, što će s druge strane biti Kristijano Ronaldo, ne zanima ga remi - samo pobeda.

Kod Strojkovića u rečniku nema "bićemo zadovoljni bodom", "oni su favoriti", "igraju na svom terenu"... Grmi Stojković, ide Srbija na pobedu, pa neka drugi brinu o sebi. Ali, neće se zaustaviti samo na plasmanu na Mundijal.

- U Portugalu ćemo odigrati moderan i hrabar fudbal, to nemajte dilemu. Da li ćemo pobediti to je pitanje, ali nemam dilemu da će Srbija biti prava kao i do sada. Jedan od ciljeva je da se ode u Katar, ali nećemo se zaustaviti na tome. Mene interesuju mnogo veće stvari, ako se kvalifikujemo biće to veliki uspeh. Pucaćemo iz svih oružja u finalu, pretpostavljamo da će nam trebati pobeda, iako oni igraju sa Ircima u Dablinu, pa da sačekamo i taj rezultat. Predstavićemo Srbiju tako da svaki Srbin bude ponosan na reprezentaciju i da je isprati aplauzom - jasan je Dragan Stojković.

 

 

 

 

 

Zaslužili su "orlovi", posebno posle ovih reči selektora Stojkovića, da "Marakana" bude krcata u četvrtak (18.00), Katar će biti zagrevanje za Portugalce.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija