• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2021

13:53

Rajković oprezan! Nisam analizirao Ronalda, nadam se da neće imati slobodnjak ili penal! EVO DA LI ĆE PONOVO DRIBLATI!

printscreen

Fudbal

Rajković oprezan! Nisam analizirao Ronalda, nadam se da neće imati slobodnjak ili penal! EVO DA LI ĆE PONOVO DRIBLATI!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije odlučujući meč za plasman na Mundijal igra protiv Portugala u Lisabonu 14. novembra

Fudbaleri Srbije Matija Nastasić i Predrag Rajković veruju da mogu da pobede Portugal u odlučujućem meču za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Foto: Starsportphoto

 

Rajković je upitan da li je gledao i analizirao mečeve pre svega Ronalda, ali i ostalih igrača Portugala...

- Iskreno nisam gledao posebno sa tom namerom da ih prostudiram, ali gledam mečeve gde igra mnogo Portugalaca. Znamo im kvalitete, a na meču ćemo videti i njihove mane koje bismo iskoristili protiv njih! Nisam analizirao, ali sam gledao kako uglavnom šutiraju, nema tu neke posebne pripreme. Nadam se da neće biti ni slobodnjaka, ni penala, pa da neću morati da branim to-  rekao je srpski golman.

Foto: Starsportphoto

 

Rajković je odgovorio i na pitanje hoće li opet driblati kao što je uradio protiv Azerbejdžana, kada je Srbija primila gol.

- Greške su sastavni deo fudbala, svi grešimo. Imao sam dobru nameru svakako, a što se tiče selektora i igrača, pružili su mi veliku podršku i dali mi vetar u leđa da zaboravim na grešku, da budem skoncentrisan na nastavak utakmice. A da li ću driblati opet, mislim da neću. Možda ako se namesti situacija, ali mislim da ne -  kroz smeh je prokomentarisao golman Srbije.

Foto: Starsportphoto

 

Čuvar mreže je istakao i šta je glavni cilj Srbije neposredno na terenu.

- Glavna zvezda Ronaldo, ali imaju još pojedinaca u napadu. Ko god bude branio i igrao u defanzivi, ako se budemo skoncentrisali i držali kompaktnost, neće im biti lako da nas ugroze. Cilj nam je da budemo kompaktni i da odolimo svim njihovim napadima!

Foto: Starsportphoto©

 

Istakao je nekadašnji golman Zvezde i kako ima samopouzdanja posle četiri utakmice u kojima nije primio gol u francuskom prvenstvu, a zajedno sa Nastasićem konstatuje da je selektor Dragan Stojković Piksi ulio pobednički mentalitet u ekipu Srbije. Podsetimo, Srbija i Portugal odlučujući meč igraju u Lisabonu u nedelju 14. novembra, a pre toga naša selekcija ima revijalni meč sa Katarom, a Portugal takmičarski sa Irskom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija