• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2021

13:34

MATEJA KEŽMAN RAZOČARAO PARTIZANOVCE! TRKA NIJE GOTOVA, greši ko kaže da je prednost Partizana velika!

Fudbal

MATEJA KEŽMAN RAZOČARAO PARTIZANOVCE! TRKA NIJE GOTOVA, greši ko kaže da je prednost Partizana velika!

Podeli vest

Proslavljeni srpski fudbaler Mateja Kežman napominje da su Zvezda i Partizan na dobrom putu i da ako nastave ovako da rade mogu da ostvare dobre rezultate u Evropi.

Nekadšnji reprezentativac Srbije, Mateja Kežman, govorio je za Žurnal o Crvenoj Zvezdi i Partizanu,o večitom derbiju kao i o stanju u srpkom fudbalu. 

Nekadašnji centarfor Partizana koji je imao bogatu igračku karijeru, osvrnuo se na dešavanja u srpkom fudbalu. On je rekao kako je jako zadovoljan onim što ''večiti'' prikazuju na evro sceni i žali što Crvena Zvezda nije uspela da savlada Mitjilend prošle nedelje na Marakani. 

Foto: Starsportphoto

Mateja Kežman

-Drago mi je,prvo, da vidim da i Crvena Zvezda i Partizan dobro igraju u Evropi, crveno beli su nažalost, izgubili meč loptu prošle nedelje porazom na Marakani. Da su pobedili Mitjilend, jednom nogom bi već gazili prolećnom međunardonom stazom. Verujem da će to da nadomeste u sledeće dve utakmice sa Ludogorecom u Beogradu i Bragom u Portugaliji - navodi Kežman za ''Sportski žurnal''

Osvrnuo se i na drugu stranu topčiderskog brda: 

- Vidim da se dobro radi u oba kluba i to sve mora da nas raduje! Partizan je igrao sa Sočijem, taj tim je sad u vrhu tabele, bio je među prvih šest ekipa u prošlom šampionatu Rusije. O njihovom budžetu suvišno je da pričamo. 

Navodi da nema velikih i malih utakmica, već da su sve jednake, kako sam kaže, i jednih i drugih odigrao je milion. Kežman tvrdi da šampionska trka nije gotova i da je i dalje sve otvoreno. 

Debelo greši onaj ko kaže da je prednost Partizana velika i da je mnogo toga poznato, tek ima da se igra. Proleće je uvek napornije od jesenjeg dela sezone, neizvesnije, stresnije, dramatičnije...

Foto: Starsportphoto

 

Nekadašnji as navodi kako ga raduje i slika pored terena: 

- Partizan je mnogo dobio sa Aleksandrom Stanojevićem na klupi. Posle dugo godina treneri u naša dva najveća kluba su njihova deca, igrali su za prvi tim i osećaju pripadnost gigantima. To je dobro za fudbal. Dejan Stanković je Zvezdina legenda. Važno je da i Sale i Deki dobro rade svoj posao! 

Takođe kaže da bi voleo da Partizan bude šampion Srbije. Pomenuo je i Sašu Ilića koji je preuzeo klupu Čukaričkog. 

- Lepo je videti Saleta Stanojevića i Dekija Stankovića pored terena, takođe i Sašu Ilića pored tim Čukaričkog. Ljudi pronalaze svoje puteve, želim im od srca da gaze napred, samo hrabro i pametno, kao dok su bili fudbaleri - kazao je Kežman.

Foto: Starsportphoto

 

Mateja Kežman imao je bogatu igračku karijeru, a najbolje godine proveo je u PSV-u za koji je na 122 utakmice postigao 105 pogodaka! Kasnije je igrao i za Čelzi, Atletiko Madrid i Fenerbahče, kao i PSŽ i Zenit. Na 50 utakmica za reprezentaciju dao je 17 golova!  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija