• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2021

23:29

STIŽEMO U LISABON PUNI SEBE! Mitrović najavio napad na POBEDU protiv Portugalaca!

Fudbal

STIŽEMO U LISABON PUNI SEBE! Mitrović najavio napad na POBEDU protiv Portugalaca!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović govorio je za portugalske medije pred meč u Lisabonu

Fudbaleri Srbije otputovali su u Lisabon na megdan Portugalu u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Pobeda Orlove vodi direktno u Katar, dok poraz i nerešeno šalje našu reprezentaciju u baraž. 

Jedan od reprezentativaca Srbije koji je nastupao u Portugalu je i Stefan Mitrović. Štoper Hetafea je u Benfiku stigao 2013. godine, ali nikada nije dobi šansu u taboru Orlova. 

- To je bio moj prvi veliki klub. Tu sam napravio prvi veliki korak u karijeri. Uvek sam govorio da sam tamo, iako nisam mnogo igrao, naučio mnogo o profesionalnom životu sportiste. Uvek ću budi zahvalan na prilici koju su mi pružili - rekao je Stefan Mitrović za portugalske medije. 

Foto: FSS

Orlovi su u četvrtak savladali Katar sa 4:0 (1:0) i napravili savršenu uvertiru pred duel sa Portugalom. Mitrović je kao kapiten predvodio selekciju Srbije na tom meču i istakao zadovoljstvo zbog dobrog nastupa. 

- Kao što znate, uvek igramo napadački i zato se ponekad dogodi da primimo neke glupe golove. Juče smo sačuvali mrežu što je veoma važno pred kraj kvalifikacija. Idemo u Lisabon sa verom u sebe, nadamo se najboljem. Dobro smo se pripremili za utakmicu protiv Portugala - podvukao je srpski štoper. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija