• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2021

00:13

ZAKLJUČALI SMO "LA LUŽ", OVO JE KRUNA NAŠE KARIJERE! Orlovi blistaju! Ponosni smo!

Starsportphoto

Fudbal

ZAKLJUČALI SMO "LA LUŽ", OVO JE KRUNA NAŠE KARIJERE! Orlovi blistaju! Ponosni smo!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija naše zemlje je na Svetskom prvenstvu! Pobedili su Orlovi Portugal sa 2:1 (1:1), posle preokreta i obezbedili direktan plasman na Mundijal

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković rekao je da se ekipa večeras nije slučajno plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru i da je verovala u pobedu protiv Portugala.

- Bilo je teško, svi smo bili dobri, svi golmani, svi igrači, ceo stručni štab, svi su bili na nivou od samog početka. Ovo nije slučajno, verovali smo od početka. 'Mister' (selektor Dragan Stojković) nam je ulio saomopuzdanje i veru-  rekao je Rajković  posle utakmice.

Foto: Starsportphoto

 

Rajković je rekao da su svi u ekipi složni i da nema nikakvih problema.

- Tu smo sa jednim ciljem, da pomognemo reprezentaciji ko god da brani. Pored sebe imam četvoricu, petoricu kolega, pre svega prijatelja, nikakvih problema nema. Vrlo sam srećan što smo otišli u Katar - naveo je srpski golman.

Fudbalski reprezentativac Srbije Stefan Mitrović rekao je da je ekipa večeras protiv Portugala pokazala kako se igra fudbal i da je ponosan zbog plasmana na Svetsko prvenstvo 2022. godine, koji je za mnoge igrače kruna karijere.

Foto: Starsportphoto

 


- Ponosan sam, želim da čestitam svim igračima, od početka kvalifikacija koji su bili tu, ne može biti lepši kraj. Živeli smo svi kao jedan od početka do danas, da li može lepše od ovoga? Zaključali smo La Luž danas, pokazali smo kako se igra fudbal i pokazali da možemo da igramo protiv najjačih selekcija-  rekao je Mitrović!

Foto: Reuters

 



- Sada treba da se odmorimo, da uživamo u ovom momentu. Svima nam je ovo kruna karijere. Otići sa svojom državom na najveće prvenstvo čini nas ponosnim. Treba da uživamo sa svim igračima i stručnim štabom, verovali smo i ono u šta smo verovali večeras smo ostvarili! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija