• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.11.2021

00:27

ŠTOPER OTKRIO ŠTA JE PIKSI REKAO ORLOVIMA POSLE GOLA PORTUGALA! Dvojac iz Fiorentine poručuje! Imamo 23 heroja!

Starsportphoto

Fudbal

ŠTOPER OTKRIO ŠTA JE PIKSI REKAO ORLOVIMA POSLE GOLA PORTUGALA! Dvojac iz Fiorentine poručuje! Imamo 23 heroja!

Podeli vest

Srbija ide na Svetsko prvenstvo! Naša zemlja je perfektno sprovela plan u delo. Nije bilo panike ni kada su Portugalci poveli. Vratila se u igru, strpljivo je gradila rezultat i na kraju slavila

Defanzivac Srbije Nikola Milenković rekao je da je cela ekipa verovala u pobedu u Lisabonu.

- I dalje nismo svesni koliko smo veliku stvar uradili danas. Ekipa i stručni štab su verovali u ovo od početka, nije fraza. Zahvalan sam navijačima koji su došli da nas podrže u Lisabonu, celom narodu Srbije, naciji ovo je pobeda za njih! Izaći i pobediti u sred Lisabona utakmicu koja vodi na Svetsko prvenstvo je velika stvar. Treba imati hrabrosti i znanja i inteligencije, dobiti ovakvu utakmicu. Kroz cele kvalifikacije smo igrali odličan fudbal. Partija koju smo pružili bila je na nivou i bila bi šteta da nismo dobili danas- ocenio je.

Foto: Starsportphoto

 

Upitan je šta je ekipi rekao selektor posle primljenog gola na samom početku.

- Uvek je pun optimizma, uvek veruje u pobedu. Rekao nam je da se ne brinemo ništa, da ćemo dobiti, tako je i bilo-   naveo je Milenković, koji je igrao i na Mundijalu u Rusiji 2018. godine.

Napadač Dušan Vlahović rekao je da je pobeda u poslednjem kolu kvalifikacija najsladja.

Foto: Starsportphoto

 

- Pričali smo šta god da se desi, da treba da ostanemo mirni, pribrani, da budemo koncentrisani i da ćemo na kraju pobediti. Stvarno smo verovali. Od početka se pričalo da će se ovde odlučivati. Naravno, bilo bi nam lakše da se odlučilo ranije, ali ovako je najsladje. Mislim da ne može bolje od ovoga, ovako ući u istoriju- rekao je on.

Foto: Starsportphoto

 

Fudbaler Fjorentine rekao je da će ekipa pokušati da napravi dobar rezultat u Kataru.

- Svi smo srećni, ne 11 heroja, nas je 23 i sa stručnim štabom. Znamo koliko smo uložili sebe, dali maksimum, izgarali i naravno da nam je sve vraćeno. Jedva čekam Svetsko prvenstvo, da odemo i napravimo rezultat. Voleo bih da odemo tamo, ne kao prethodnih godina da ispadamo u grupi, nego da probamo da napravimo ozbiljan rezultat. Imamo kvalitet i želju, sve je na našoj strani. Svi smo pod euforijom, neverovatan je osećaj, hvala svima na podršci- naveo je Vlahović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija