• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2021

15:32

OBAVEŠTENJE NAVIJAČIMA PRED LUDOGOREC! Ovako će klub kompenzovati karte!

Starsportphoto

Fudbal

OBAVEŠTENJE NAVIJAČIMA PRED LUDOGOREC! Ovako će klub kompenzovati karte!

Podeli vest

Crvena zvezda neće moći da dočeka bugarskog predstavnika Ludogorec uz pristustvo publike u petom kolu grupne faze Lige Evrope

Kao što je to bila situacija na utakmici protiv Kairata na tribinama našeg najvećeg stadiona biće dozvoljen pristup deci starosti do 14 godina.

S obzirom na činjenicu da su navijači u velikom broju obezbedili pakete karata za mečeve našeg tima pre samog početka grupne faze, naš klub je našao najbolju mogućnost kompenzacije.

Foto: Starsportphoto

 

Zvezda je odlučila da se revanšira svim navijačima koji su kupili karte tako što će zvezdaši dobiti karte za jednu ili više evropskih utakmica našeg kluba na Marakani, a detaljne informacije će biti poznate nakon završetka grupne faze.

Klub će kompenzovati navijače kartama iste ili veće vrednosti u odnosu na vrednost kupljenih karata za mec protiv Ludogoreca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija