• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2021

20:23

AKO JE MOGLA SRBIJA, MOŽE I RUSIJA! Grof VERUJE da Zbornaja može protiv PORTUGALACA u baražu!

Tanjug/AP

Fudbal

AKO JE MOGLA SRBIJA, MOŽE I RUSIJA! Grof VERUJE da Zbornaja može protiv PORTUGALACA u baražu!

Podeli vest

Reprezentacija Rusije ostala je bez plasmana na Svetsko prvenstvo posle poraza od Hrvatske na Poljudu

Sva sreća te Srbija neće strepeti od žreba za baraž za odlazak na Svetsko prvenstvo. Pobeda nad Portugalcima donela je Orlovima mir do 1. aprila kada će biti izvlačenje grupa. 

Sličan uspeh nije uspela da ostvari Rusija koja je bila i u boljoj situaciji od Srbije. Zbornaja mora kroz baraž da traži plasman na Svetsko prvenstvo, a trener ruskog Arsenala Miodrag Božović veruje da će Rusi stići do Katara. 

- Rusija je juče igrala na rezultat. Karpinov tim se radovao i nadao remiju. Naravno, kvalitet igre nije bio najbolji, ali treba shvatiti da je Hrvatska mnogo jača od Rusije. Reprezentativci Rusije bi u slučaju da su ostvarili pozitivan rezultat morali da skaču od sreće - rekao je Božović.

Foto: Tanjug/AP

Crnogorski stručnjak smatra da Rusija ima šanse u baražu gde bi rival mogla da im bude Portugalija koja je ostala bez direktnog plasmana na Svetsko prvenstvo posle poraza od Srbije usred Lisabona. 

- Hoće li Rusija moći da pobedi Portugaliju u plej-ofu? Zašto da ne? Rusija je u stanju da pobedi reprezentaciju Portugala. Srbija je juče mogla, pa što ne bi i Rusija. U fudbalu ništa nije nemoguće. Kada se pripremite za meč i verujete - sve je moguće. Verujem u Karpina. Bitka je izgubljena, ali ne i rat. Nema potrebe kritikovati selektora, ovo mu je prvi poraz u reprezentaciji - dodao je Crnogorac. 

Podsećamo, Rusija je imala sve u svojim rukama pred meč sa Hrvatima na Poljudu, ali je golom u finišu meča četa Valerija Karpina ostala bez vize za Katar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija