• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2021

11:33

MITROVIĆ JE NA JEDNOM MEČU POSTIGAO 22 GOLA! Prvi trener srpskog golgetera: On je legenda! Jednom sam ga jedva izveo iz igre!

fss.rs

Fudbal

MITROVIĆ JE NA JEDNOM MEČU POSTIGAO 22 GOLA! Prvi trener srpskog golgetera: On je legenda! Jednom sam ga jedva izveo iz igre!

Podeli vest

Aleksandar Mitrović je junak Srbije, golom u 90. minutu protiv Portugala (2:1) odveo je reprezentaciju na Svetsko prvenstvo

Upravo zbog toga je TV Prva posetila Smederevo i FK Jedinstvo - klub u kom je Mitrović načinio početne fudbalske korake.

Razgovarali sa njegovim prvim trenerom Vojkanom Rakićem.

- Kada je krenuo sa prvom decom na treninzima se videlo da će biti vrhunski igrač, u FK Smederevo se radilo sa njim, pa ga njegov ćale Ivica i ja odvedemo u Partizan i on tamo daje 5 golova, a ovde je u nezvaničnoj utakmici dao 22 gola. Na prvom treningu u Smederevu je dao tri gola, pa je pokazivao umeće fudbalsko i od mene dobio nadimak Gerd Miler, krasila ga je brzina i čvrstina - rekao je Rakić i dodao:

Foto: Starsportphoto©

 

- To je jako lepo vaspitano dete, kada je otišao od mene kao da sam izgubio sve. Stalno smo se družili i mnogo je pomogao njegov otac još u organizaciji škole fudbala, pa sam posebno zadovoljan i on je ovde počeo u FK Jedinstvo. Ovo je istinita priča, on je obeležio neko vreme, pa sam ponosan na njega. Aca je bio legenda.

Foto: Starsportphoto©

 

- Na samom početku je pokazivao veliko znanje i samo sam čekao trenutak kada da ga prosledim dalje, ali on je bio mali i morao je da bude tu, ali kako je igrao mogao je. Ja sam rekao da će da napravi karijeru ko Stanković iz Zvezde, on je bio takav talenat da kada ne možemo da damo gol ja ubacim njega, sećam se jednom kada sam ga jedva izvadio protiv Radničkog iz Kovina kada je dao gol u poslednjm momentima. Mi smo svi ponosni ovde na njega, sva ova okolna sela i Smederevo, svi ga volimo i lepo je primljen. On je ponos Smedereva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija