• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.11.2021

15:35

ENGLEZI VERUJU SELEKTORU! Sautgejt vodi ''Gordi Albion'' na EURO!

ap photo

Fudbal

ENGLEZI VERUJU SELEKTORU! Sautgejt vodi ''Gordi Albion'' na EURO!

Podeli vest

Fudbalski savez Engleske veruje u svog selektora Gereta Sautgejta

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt produžio je ugovor do kraja 2024. godine.

Prethodni ugovor bivšem igraču Aston Vile isticao je po završetku Mundijala u Kataru 2022. godine, a savez je odlučio da Sautgejt predvodi "Gordi Albion" i na Evropskom prvenstvu 2024. godine.

Foto: Reuters

Geret Sautgejt

Sautgejt je selektor Engleske od septembra 2016. godine i sa tom reprezentacijom osvojio je četvrto mesto na Mundijalu u Rusiji 2018, dok je na Evropskom prvenstvu prošle godine izgubio od Italije u finale nakon jedanaesteraca. 

Ugovor sa reprezentacijom produžio je i njegov pomoćnik Stiv Holand. 

- Oduševljen sam što smo Stiv i ja produžili ugovore. Neverovatna je privilegija voditi ovu reprezentaciju. Zahvaljujem se čelnicima Saveza, verujem da nas čekaju velike stvari u budućnosti. - rekao je Sautgejt.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija