• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2021

23:25

SREĆAN SAM U PARIZU! Poketino ODJAVIO Junajted!

Fudbal

SREĆAN SAM U PARIZU! Poketino ODJAVIO Junajted!

Podeli vest

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Maurisio Poketino rekao je danas da je srećan u tom klubu i da neće dozvoliti da ga interesovanje Mančester junajteda odvrati od njegove trenutne uloge

Britanski mediji spekulišu da je glavni kandidat za naslednika Olea Gunera Šolšera upravo Poketino, a to je bila i jedna od tema današnje konferencije za novinare pred utakmicu protiv Mančester sitija u Ligi šampiona.

Fokusiran sam. Veoma sam fokusiran na fudbal. Nisam dete, u fudbalu sam ceo život, u poslu u kojem su glasine normalne. Razumem šta se dešava, ali takve stvari ne mogu da mi odvuku pažnju - rekao je Poketino, preneli su britanski mediji.

- Veoma sam srećan u Pari Sen Žermenu. Fokusirani smo na sutrašnju utakmicu da postignemo najbolji mogući rezultat - dodao je Argentinac.

Foto: Starsportphoto

Poketino je preuzeo PSŽ u januaru i istakao je da mu trenutni ugovor ističe na kraju sezone 2022/23.

- Ono što se dešava u drugim klubovima nije moja stvar, moram da budem fokusiran na PSŽ. Bio sam igrač PSŽ-a, volim ovaj klub, volim navijače. Borimo se u Ligi 1 i Ligi šampiona. Veoma sam srećan u PSŽ-u. To je činjenica - rekao je Poketino.

Fudbaleri Mančester siti - PSŽ igra se sutra od 21.00. PSŽ je trenutno drugi na tabeli Grupe A sa osam bodova, odnosno ima bod manje od Sitija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija