• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2021

08:24

SRBI, DALEKO STE IZA HRVATSKE! Legendarni Crnogorac razočarao navijače Orlova!

Fudbal

SRBI, DALEKO STE IZA HRVATSKE! Legendarni Crnogorac razočarao navijače Orlova!

Podeli vest

Legendarni crnogorski napadač Mirko Vučinić oduševljen je uspehom Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali smatra da su Orlovi i dalje daleko od Hrvatske

U intervju za "Jutarnji list" Mirko Vučinić se osvrnuo na uspeh pulena Dragana Stijkovića.

- Svaka čast Piksiju Stojkoviću na svemu što je napravio kao selektor Srbije. Treba doći u Portugal, gubiti 1:0 već u drugoj minutu, a onda dobiti utakmicu. I još nadigrati Portugal! To je znak da Srbija ima odličnu reprezentaciju, koja može da igra protiv svakoga u svetu - rekao je Vučinić.

Rado bi video duel Srbije i Hrvatske na Svetskom prvenstvu.

Foto: APphoto

 

- Naravno, može i protiv Hrvatske, bio bi to sjajan dvoboj, voleo bih to da pogledam. Dva slična stila igre, igrači koji se dobro poznaju. Ali, Srbi moraju biti svesni da su još uvek daleko iza Hrvatske. Srbija se sad digla i pokazala da može, ali tek ćemo videti da li je u stanju da radi ono što Hrvati rade već 25 godina, da li je u stanju da ostane duže vreme blizu vrha. Zato je Hrvatska još uvek liga za sebe u našoj regiji - zaključio je Vučinić i sigurno iznervirao srpske navijače.

Inače, Vučiniću je ostala još samo PRO licenca i moći će bilo gde da se bavi trenerskim poslom.

- Naš fudbal ide jako dobro, a za to je najzaslužniji naš predsednik Dejo Savičević, koji zaista puno radi i dobro radi kako bi pomogao fudbalu. Čini mi se da je napravio dobre temelje i da će nam fudbal nastaviti da raste. Nadam se da će se i reprezentacija dići, iako nas je jako malo pa nije lako stvoriti dobru generaciju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija