• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2021

14:42

NEVIĐENE SCENE U ENGLESKOJ! SNEŽNA MEĆAVA odložila meč Premijer lige!

Tanjug/AP

Fudbal

NEVIĐENE SCENE U ENGLESKOJ! SNEŽNA MEĆAVA odložila meč Premijer lige!

Podeli vest

Meč Barnlija i Totenhema u okviru 14. kola Premijer lige odložen je zbog snažne mećave

Neće se "bubamara" zakotrljati na Turf Muru ove sedmice odluka je čelnika Premijer lige. Meč Barnlija i Totenhema odložen je zbog snežne mećave koja je prekrila kultni stadionu. 

Dežurne službe na terenu pokušale su sve kako bi očistile teren i omogućile fudbalerima da se utakmica održi, ali je sneg napravio haos u čitavoj Engeskoj tokom nedelje, a Barnli je navjiše pogođen. 

Snežna oluja nije prestajala i na kraju su delegati morali da konstatuju da se u ovakvim uslovima što zbog hladnoće i snega na terenu. što zbog jako smanjene vidljivosti fudbal ne može igrati.

Na terenu su se u jednom momentu pojavili fudbaleri i jednog i drugog tima kako bi se uverili kakva je situacija na terenu, a ono što su videli sigurno će dugo pamtiti budući da ovakve snežne padavine nisu česta pojava na Ostrvu. 

Podsećamo, još tri meča na programu su od 15 časova u Premijer ligi, ali se čini da drugih pomeranja neće biti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija