• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2021

09:03

OVO JOŠ NISMO VIDELI U FUDBALU! Bez blama NAMESTIO SAIGRAČA da dobije CRVENI karton! /VIDEO/

printscreen

Fudbal

OVO JOŠ NISMO VIDELI U FUDBALU! Bez blama NAMESTIO SAIGRAČA da dobije CRVENI karton! /VIDEO/

Podeli vest

Jedan detalj sa utakmice u Norveškoj ekspresno je obišao planetu

Utakmicu norveške lige između Kristijansunda i Vikinga koji su gosti dobili 3:2, obeležio je u najmanju ruku ružan slovenačkog fudbalera Davida Brekala, koji je u dva navrata gurnuo svog golmana.

Defanzivac Vikinga je nasrnuo na svog golmana Patrika Gunarsona, a ovaj je pao kao pokošen! Brekalo je momentalno dobio crveni karton, ali snimak golmanovog pada je zapanjio mnoge!

Jeste Islanđanin odgurnut, ali je simulirao ga je Brekalo udario u lice, a ne u grudim, teatralno je pao i "namestio" isključenje saigraču!

Slovenački štoper jeste prekardašio, ali nije ga udario ni tom jačinom, a ni u tom predelu. Bilo kako bilo, samo igrači tog tima znaju kako se sve završilo u svlačionici...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija