• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2021

21:41

POČELA ČISTKA U FSS! Bjeković smenio tri člana Izvršnog odbora!

Fudbal

POČELA ČISTKA U FSS! Bjeković smenio tri člana Izvršnog odbora!

Podeli vest

Izuzetno radno je danas u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, a nakon izglasanog statuta i raspisanih izbora, pale su i prvi otkazi

Fudbalski savez Srbije danas je dobio novi statut, a potom su i raspisani izbori na svim nivoima. Ipak, dok ne dođe do promena na čelu Saveza, ako do njih o dođe, zamenik predsednika FSS-a Nenad Bjeković je po hitnom postupku smenio tri člana Izvršnog odbora. 

Od danas su bez funckija u Savezu Dušan Mrakić, Dragan Ilić i Saša Bajčetić!

– Koristeći statutarna ovlašćenja, zbog stvaranja uslova za efikasnije funkcionisanje Izvršnog odbora FSS, imajući u vidu da su pojedini članovi IO FSS u proteklom periodu, usled različitih okolnosti izostajali sa sednica, zamenik predsednika doneo je ovo rešenje - stoji u obrazloženju odluke Nenada Bjekovića.

Takođe, u istoj odluci u IO inkorporirani su Dejan Filipović, Darko Ramovš i Aleksandar Mijailović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 2 godine

... još jedan crnogorac koji "zavodi" red u Fudbalskom Savezu SRBIJE! Dokle više braćo Srbijanci...

mike

pre 2 godine

Pusi kurac bjekovicu smece jedno raspalo. Da postoji pravde u ovoj zemlji ti bi prvi bio pociscen

alekmaric93

pre 2 godine

Nakaza, sljam i lopov. To vam je bjekovic

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija