• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2021

18:11

ZA TSC ĆU UČINITI SVE! Lazetić predstavljen i SPREMAN ZA DEBI!

Starsportphoto

Fudbal

ZA TSC ĆU UČINITI SVE! Lazetić predstavljen i SPREMAN ZA DEBI!

Podeli vest

Novi trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas na predstavljanju da ima veliku motivaciju da sa igračima i članovima stručnog štaba učini sve da ekipa izađe iz rezultatske krize

- Imam ogromnu motivaciju da sa igračima i članovima stručnog štaba učinim sve da klub izađe iz krize u kojoj se trenutno nalazi. Prvi utisci su impresivni, od stadiona i uslova na Akademiji do igrača koji imaju kvalitet. Pomoći ćemo im da povrate samopouzdanje posle serije loših rezultata i na terenu pokažu šta stvarno umeju - rekao je Lazetić, preneo je klub.

Lazetić je prethodno obavljao funkciju trenera Metalca iz Gornjeg Milanovca. On je dodao da je sa čelnim ljudima kluba bio dugo u kontaktu, kao i da se raduje dogovoru.

- TSC je klub u kome svaki trener u Srbiji ima želju da radi. Verujem da je ovo početak plodonosne i obostrano uspešne saradnje - istakao je Lazetić.

Generalni direktor kluba Sabolč Palađi je istakao da je Lazetić mlad i ambiciozan trener sa jasnim ciljevima, koji se poklapaju sa namerama TSC-a.

- Verujem da smo doneli pravu odluku njegovim dovođenjem na ovu poziciju. Čestitam mu i želim mu mnogo sreće, a da u našem klubu ostvari i svoje lične ciljeve, kao i ciljeve kluba. Za to ćemo mu dati dovoljno vremena - rekao je Palađi.

Foto: Starsportphoto

Novi trener tima iz Bačke Topole rekao je da njegove ekipe igraju napadački fudbal, ali i da je za to potrebna velika želja igrača.

- Znam da su igrači TSC-a izvanredni, da imaju veliki kvalitet i da je trenutna pozicija na kojoj je klub nerealna - dodao je on.

TSC se nakon 18 utakmica u Super ligi Srbije nalazi na osmom mestu sa 22 boda, a u sredu na svom terenu igraju utakmicu osmine finala Kupa Srbije protiv Kolubare. Lazetić je rekao da će svaki član kluba morati da pruži dodatni napor, kako bi se preokrenula trenutna situacija.

- Planiramo da tokom predstojeće ligaške pauze dobro analiziramo situaciju i da nakon zimskih priprema ekipi damo konture koje tražimo i da zaigramo fudbal kakav se od ovakvog tima očekuje - rekao je on.

On se bivšem klubu zahvalio na podršci, koju su mu pružali tokom poslednjih godinu i po dana.

- Sa Metalcem sam ostvario neke od najvećih uspeha u istoriji tog kluba, a i boravak u Metalcu mi je bio lična karta za dolazak u TSC - zaključio je Lazetić.

Lazetić će na klupi TSC-a debitovati u sredu utakmicom osmine finala Kupa Srbije protiv Kolubare, koja se igra od 13.00.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija