• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2021

09:59

KAKVE REČI MURINJA O MIHI! Pokazao je neverovatnu hrabrost i snagu, poštujem ga i divim mu se!

Fudbal

KAKVE REČI MURINJA O MIHI! Pokazao je neverovatnu hrabrost i snagu, poštujem ga i divim mu se!

Podeli vest

Žoze Murinjo i Siniša Mihajlović nisu sjajno počeli, ali su postali veliki prijatelji

Trener Bolonje je pred meč sa Romom pričao o Portugalci i pomenuo da nikada  Murinju neće zaboraviti podršku koju mu je pružio u najtežim životnim trenucima kada se borio sa leukemijom.

Murinjo je kasnije poručio Siniši da nije on taj koji bi trebalo da se zahvaljuje.

Foto: reuters

Siniša Mihajlović

- Siniša je jedan od mojih, od naših... On je veliki prijatelj mog velikog prjatelja Dejana Stankovića, tako da automatski postaje i moj prijatelj. Mi javni ljudi možemo da imamo pozitivan uticaj i on je sigurno imao na mnoge ljude koji su imali bolest kao i on - rekao je Murinjo i dodao:

Foto: AP/Reuters

 

- Pokazao je neverovatnu hrabrost i snagu, imam poštovanje i divljenje prema njemu. Bio je primer mnogima i imao je ogromnu hrabrost. On je takođe želeo da radi i da se bavi ovim poslom i nije on taj koji treba da zahvali na mojoj maloj podršci. Ja se njemu, u ime mnogih, zahvaljujem na njegovom primeru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija