• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2021

19:01 >> 19:21

ŠOK! Ronaldo ide na SUD! Isplivao SNIMAK telefonskog razgovora!

Tanjug

Fudbal

ŠOK! Ronaldo ide na SUD! Isplivao SNIMAK telefonskog razgovora!

Podeli vest

Italijansko državno tužilaštvo moglo bi da ispita fudbalera Kristijana Ronalda u istrazi koja se vodi protiv Juventusa i njegovih čelnika, prenose italijanski mediji

Čelni ljudi Juventusa sumnjiče se da su počinili krivična dela lažnog oglašavanja transakcija i vršenja nepostojećih transakcija uprave.

Andrea Anjeli, Pavel Nedved, Fabio Paratići i ostali aktuelni i bivši Juventusovi direktori su pod istragom, u koju bi se mogao ukljućiti i Kristijano Ronaldo u svojstvu svedoka zbog "tajnog sporazuma" koji je imao sa Juventusom.

Foto: APphoto

 


Kako se navodi, postoji snimak telefonskog razgovora u kom Juventusovi direktori govore o "dokumentu koji ne bi trebao da postoji".

Taj dokument jos uvek nije pronađen, uprkos naporima tužilaštva koje ispituje klupske direktore i o Ronaldovom dogovoru sa Juventusom.

Foto: reuters

 



Kristijano Ronaldo je za tri sezone u Juventusu odigrao 134 utakmice i postigao je 101 gol, uz 22 asistencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

RONALDO SPREMAN ZA PENZIJU? Što je igrao, igrao je!
Fudbal

RONALDO SPREMAN ZA PENZIJU? Što je igrao, igrao je!

As Mančester junajteda i kapiten Portugala Kristijano Ronaldo nije uspeo da odvede selekciju Navigatora na Svetsko prvenstvo. Ruku na srce, nisu još sve lađe potonule, ali mnogi fudbalski znalci pre vide Italiju na Mundijalu, nego tim Fernanda Santoša

29.11.2021

11:11

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija