• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2021

20:30 >> 21:01

HAOS! FSS SUSPENDOVAO NOVICU TONČEVA I NJEGOVOG SINA!

Fudbal

HAOS! FSS SUSPENDOVAO NOVICU TONČEVA I NJEGOVOG SINA!

Podeli vest

Ulazak u sudijsku svlačionicu u poluvremenu duela Radnik - TSC skupo je koštao Novicu i Stanislava Tončeva

Predsednik Regiona Istočne Srbije i član Izvršnog odbora FSS, Novica Tončev i njegov sin Stanislav, predsednik Radnika iz Surdulice, suspendovani su iz fudbala, piše Sportski žurnal.

Razlog je disciplinska prijava Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije na osnovu izjava arbitara sa utakmice Radnik - TSC (2:1) zbog neovlašćenog ulaska u sudijsku svlačionicu tokom poluvremena tog meča. Odluku o suspenziji donela je Disciplinska komisija u sastavu Ivan Nikolić, Zoran Janković, Danilo Đaković i Aleksandar Grdinić, a ona se odnosi na zabranu vršenja bilo koje funkcije i aktivnosti u fudbalu sve do donošenja konačne odluke!

Foto: Starsportphoto

 

Takođe, Žurnal navodi da suspenzija može da traje najduže dva meseca, kao i da se računa vreme pod suspenzijom, odnosno do čekanja odluke. Ukoliko kazna zaista potraje dva meseca, to znači da Novica i Stanislav Tončev neće moći da učestvuju u predstojećim izbornim procesima Fudbalskog saveza Srbije, od kojih će svakako najznačajniji biti onaj za predsednika te organizacije.

Sa druge strane, Sport klub piše da su, navodno, otac i sin Tončev, imali primedbu na isključenje napadača Uroša Milovanovića, koji je dobio dva žuta kartona do 24. minuta. Svoje tvrdnje da nije bilo osnova za žuti karton probali su da dokumentuju snimcima sa telefona, a službena lica su istakla da nije bilo ružnih reči, kao i da se dijalog vodio oko prvog žutog kartona Milovanoviću, navodi pomenuti portal.

Sport klub takođe piše da su Tončevi,u miru napustili sudijsku svlačionicu, ali je glavni sudija Dejan Trifković, kada je izašao ispred da se javi na telefon, identifikovao desetak nepozvanih gostiju ispred vrata. Dodaje se i da je u izveštajima arbitara navedeno da nije bilo većih incidenata.

Kurir je došao u posed dopunskog izveštaja sa tog meča koji je značajno uticao na ovakvu odluku Disciplinske komisije FSS. Tončevi su dužni da do utorka 7. decembra dostave pisana izjašnjenja po disiplinskoj prijavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 2 godine

Nebitno da li su u pitanju toncevi ili neko drugo ali fudbalski savez se ponasa PREBAHATO

Dr Pera

pre 2 godine

Vrlo je bitno. Ako je neko bahat i krsi sve zakone u sportu i van njega to su braca Toncev!!! Hala Vucicu sto je resio da ga pusti niz vodu ...

marko

pre 2 godine

Dobro ali onda neka se puste niz vodu i bjekovic, surbatovic, karadzic i kompanija najgore je ovako selektivno

Dragan

pre 2 godine

Daj Boze da ih je Vucic pustio niz vodu, ali ta porodica Toncev je toliko bahata da je za 10god zloupotrebila budzete opstine Surdulica i iz njega isisali novac a sve preusmeravali u FK Radnik a Surdulica kao gradic na jugu Srbije totalno devastiran sa unistenom infrastrukturom.

alekmaric93

pre 2 godine

Zecevic se javno hvalio da ce izbaciti Radnicki iz Nisa u drugu ligu

dekduba

pre 2 godine

Kad ce drzava da pokrene postupak protiv kluba iz Humske zato sto im je stadion sluzio za distribuciju droge i organizovanje ubistava

mike

pre 2 godine

Ima nas koji pamtimo malo duze i secamo se da je Surbatovic nekadasnji clan demokratske stranke koji su ga prvi instalirali u fudbalski savez a svi znamo cime se sluzi zuti olos. Toncev je sps oni me takodje ne zanimaju i njima nista ne verujem. Nadam se samo da ce Predsednik Vucic, kome javno kazem da verujem, ocistiti fudbalski savez od ove kompanije bjekovic, zecevic, surbatovic, karadzic i slicni

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija