• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2021

12:44

ISTRESAO SE NA NOVINARE PO KO ZNA KOJI PUT! Murinjo napravio SKANDAL posle DEBAKLA! Vređao MEDIJE i objasnio zašto on ima OGROMNU platu!

Tanjug/AP

Fudbal

ISTRESAO SE NA NOVINARE PO KO ZNA KOJI PUT! Murinjo napravio SKANDAL posle DEBAKLA! Vređao MEDIJE i objasnio zašto on ima OGROMNU platu!

Podeli vest

Fudbaleri Rome doživeli su težak poraz od Intera u velikom derbiju Italije

Bajkovito je počela era Žozea Murinja na klupi Rome, ali su se vrlo dobri rezultati sa starta sezone ubrzo raspali kao kula od karata. Debakl od Bodo/Glimita, a sinoć blamaža protiv Intera, jasno je da nije sve idealno u taboru Vučice. 

Posebni je nakon meča bio izuzetno besan budući da je Inter posle samo 39 minuta vodio sa 3:0, a samo čudo je što Neroazuri nisu do vrha napunili mrežu Rome. Poznato je da je Murinjo izuzetno "prgav" i prek čovek i po ko zna koji put njegovu lošu stranu osetili su novinari. Strateg rimskog giganta nije želeo da odgovara na konferenciji za medije. 

- Izvinjavam se vama u studiju i ljudima kod kuće koji su možda zainteresovani za vaša pitanja, ali večeras na njih neću odgovarati - rekao je Murinjo, a potom dobacio jednom od prisutnih novinara. 

Foto: Tanjug/AP

- Vaš posao je mnogo lakši od našeg i zato mi zarađujemo više novca od vas. 

Ipak, otvorio se Murinjo posle dve uvodne rečenice i u kratkim crtama objasnio koji su uzroci katastrofalne igre Vučice protiv Intera. 

- Inter je jači od nas i kad smo u punom sastavu, a večeras smo bili oslabljeni zbog povreda nekih igrača. Prošle sezone Inter je imao 29 bodova više od Rome i danas nam je u ovakvom sastavu bilo dosta teško da igramo sa njima. Abraham i Karsdorp su suspendovani, El Šaravi, Pelegrini i Spinacola su povređeni, a Afena Đan ima koronu. Svi oni nisu igrali i to je bio veliki problem. Imali smo neke šanse večeras, ali nismo dali gol. Čestitam Interu i želim im sreću - objasnio je Posebni, okrenuo se i otišao u svlačionicu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija