• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2021

20:36

SRBIJA JE DOBILA ŠANSU ZBOG ZVEZDE I PARTIZANA! U Čukaričkom se NADAJU još boljim rezultatima!

Starsportphoto©

Fudbal

SRBIJA JE DOBILA ŠANSU ZBOG ZVEZDE I PARTIZANA! U Čukaričkom se NADAJU još boljim rezultatima!

Podeli vest

Fudbaler Čukaričkog Stefan Šapić rekao je danas da očekuje tvrdu utakmicu protiv Radničkog iz Niša, kao i da se nada da će njegova ekipa još jedan meč završiti bez primljenog gola

- Sigurno je da očekujem tvrdu utakmicu, po verovatno izuzetno teškom terenu. Isto tako, mislim da će biti dosta šansi, pa ko se bolje snađe. Nadam se da možemo još jednom da sačuvamo svoju mrežu, uhvatili smo ritam, samo da budemo koncentrisani sve vreme - rekao je Šapić, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog gostuju u subotu ekipi Radničkog iz Niša, u meču 20. kola Super lige Srbije. Brđani su treći na tabeli Super lige Srbije sa 34 boda, dok je niški tim na šestom mestu sa 26 bodova.

U poslednje dve utakmice Čukarički je savladao Metalac (3:0) i Kolubaru (5:0).

- Odigrali smo dva dobra meča, osvojili šest bodova, ali ne smemo na tome da se zaustavimo. U oba ta susreta nismo primili gol, što i ekipi i svima nama iz odbrane mnogo znači. Posebno zbog činjenice da forsiramo ofanzivni fudbal, igramo od noge do noge, trudimo se da uvek idemo na gol više - rekao je on.

Šapić je dodao da se ekipi u prethodnom periodu dešavao pad koncentracije, kao i da su utakmice onda odlazile u drugom pravcu.

- Sada to nije bio slučaj i to nam mnogo znači - ocenio je on.

Odbrambeni fudbaler je istakao da su u meč protiv Kolubare ušli sa dodatnim motivom, jer je tim iz Lazarevca jedini uz Crvenu zvezdu i Partizan uspeo da ih savlada u Super ligi Srbije.

- Imali smo veliki motiv, ali ne da se revanširamo, već nam je pobeda bila preko potrebna. Bilo je još dobrih mečeva ove sezone, na primer protiv Proletera i Vojvodine, iako protiv ovog drugog tima nismo slavili - dodao je on.

Foto: Starsportphoto

Na mestu štopera u Čukaričkom pored Šapića igraju i Darko Puškarić, Strahinja Tanasijević, Uroš Drezgić i Bojan Kovačević.

- Rotiramo se, treba svi da igraju, to kvalitetom i radom na treninzima zaslužuju. Na meni je da dobro radim, a dosta sam mečeva odigrao i ove sezone. Čukarički je moj klub, ovde sam odrastao, imam dovoljno ambicija da ponovo ostvarimo dobar rezultat - istakao je on.

Šapić je pohvalio Zvezdu i Partizan zbog uspeha u evropskim takmičenjima, uz ocenu da su dosta uradili za srpski fudbal.

- Pratili smo njihove nastupe, videli smo da je Srbija pretekla Ukrajinu na 11. mestu, znamo šta to donosi našim klubovima od sezone 2023/24. Biće samim tim i naša Super liga mnogo zanimljivija u narednoj sezoni, posebno se to odnosi na borbu za treće mesto, koje bi trebalo da donese najmanje plasman u grupnu fazu Lige konferencije. I to je prilika za Čukarički, ali i za ostale srpske timove da dodatnu doprinesu uspehu našeg fudbala - rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija