• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2021

08:43

TRUDNA SOFIJA RASPLAKALA LUKU! Verenica mu priredila nezaboravno iznenađenje za rođendan! (VIDEO)

Instagram/Sodija Milošević

Fudbal

TRUDNA SOFIJA RASPLAKALA LUKU! Verenica mu priredila nezaboravno iznenađenje za rođendan! (VIDEO)

Podeli vest

Manekenka Sofija Milošević organizovala je rođendansko iznenađenje za verenika Luku Jovića

Atraktivna manekenka zakupila je bioskopsku salu samo za njih dvoje, i iznenadila fudbalera Real Madrida.

Foto: Instagram/Sodija Milošević

 

- Luka nije mogao da nasluti da se nešto sprema za njega, iako su za specijalno iznenađenje znali skoro dvadeset ljudi. Nije želeo da pravi velika slavlje, jer zbog profesionalnih obaveza ne bi stigao da organizuje sve kako želi, pa je njegova ideja bila da sa Sofijom i sinovima Davidom i Aleksejem provede najradosniji dan. Ali u toj nameri ga je omela Sofija koja je nedeljama unapred kovala plan kako da ga iznenadi - rekao je za "Blic" jedan od Lukinih prijatelja.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

- Kada su se pojavili u bioskopu kupili su ulaznice, a potom su se uputili u salu koja je bila predviđena za njih. Luka je imao želju da gleda film “Nije vreme za umiranje” koji je izašao pre nekoliko meseci. Ušli su u salu koja je bila prazna, a onda je na ekranu počeo da se prikazuju mini film koji je Sofija napravila, a sačinjen je bio od klipova koji potiču od trenutka njihovog upoznavanja do danas. Luka je bez daha gledao sve najlepše trenutke koje su Sofija i on napravili za dve godine, koliko je prošlo od trenutka njihovog zajedničkoh života. U filmu su se našli trenuci zabavljanja, momenti tokom prve trudnoće, putovanja, prosidbe, ali i događaji sa Aleksejem i mnogi drugi. Luka je bio posebno emotivan zbog ovog pa je pustio i suzu. Onda su u salu ušli njegovi najbliži prijatelji koji su zajedno sa njim oduvali svećice sa rođendanske torte. Čitava sala bila je dekorisana u balonima, a velika torta sa ilustracijom Sofije i Luke bila je pun pogodak. Na kraju, svi su ostali da gledaju film sa Džejmsom Bondom.

Foto: Instagram/Sodija Milošević

 



Nije ostao Luka imun na iznenađenje, čak je pustio suzu jer su se na video bimu smenjivale zajedničke fotografije, snimci, ali i najlepši momenti sa sinovima Aleksejem i Davidom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija