• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2022

19:53

BARSIN KAPITALAC OSTAO BEZ REGISTRACIJE! Katalonci predstavili TORESA!

Fudbal

BARSIN KAPITALAC OSTAO BEZ REGISTRACIJE! Katalonci predstavili TORESA!

Podeli vest

Španski fudbaler Feran Tores danas je i zvanično predstavljen kao novi igrač Barselone, iako španski tim još nije u mogućnosti da ga registruje zbog prekoračenja limita plata

Direktor Barselone Mateu Alemanj je izjavio da je klub znao da nema mesta za Toresa u timu "u smislu plata" kada ga je prošle nedelje doveo iz Mančester sitija za 55 miliona evra.

- Uvereni smo da ćemo moći da ga registrujemo - dodao je Alemanj. Tores je tokom promocije delovao bezbrižno, rekavši da je "miran, jer klub čini sve što može". On je naveo da se vraća u Španiju kao bolji igrač pošto ga je trenirao Pep Gvardiola u Sitiju, sa kojim je saradjivao od 2020. godine kada se preselio u Mančester iz Valensije.

Postigao je 16 golova na 43 utakmice u svim takmičenjima za Siti.

- Kada sam napustio Mančester siti, imao sam ideju da se vratim u Primeru i Barselona je pokazala interesovanje. Ambiciozan sam i volim izazove. Želim da vratim Barsu tamo gde joj je mesto - rekao je Tores.

Tores nije igrao od oktobra zbog povrede stopala, ali se nada da će biti dostupan za meč protiv Real Madrida u polufinalu Superkupa Španije 12. januara.

Feran Tores (21) je sa Barselonom potpisao ugovor do 30. juna 2027. godine, a iz tog kluba je navedeno da otkupna klauzula iznosi milijardu evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija