• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2022

20:30

KOŠMARAN POČETAK GODINE ZA CRVENE ĐAVOLE! Junajted PONIŽEN na Old Trafordu! /FOTO/

Tanjug/AP

Fudbal

KOŠMARAN POČETAK GODINE ZA CRVENE ĐAVOLE! Junajted PONIŽEN na Old Trafordu! /FOTO/

Podeli vest

Fudbaleri Vulverhemtpona savladali su Mančester junajted sa 1:0 (0:0) u 21. kolu Premijer lige

Kratko je trajala euforija na Old Trafordu nakon dolaska Ralfa Rangnika. Vezali su Crveni đavoli tri pobede sa nemačkim strategom, potom kiksnuli protiv Njukasla, a večeras je Mančester junajted dobio pravu šamarčinu i to pred svojim navijačima. 

Vulverhemton je održao čas fudbala na Teatru snova, apsolutno zasluženo upisao pobedu, a trener Vukova Bruno Laž može da bude nezadovoljan samo zbog ogromnog broja promašaja njegovog tima - 0:1 (0:0). 

Vulvsi su od samog starta bili daleko bolji rival. Prvu veliku šansu propustio je Nelson Semedo u 19. minutu. Portugalac je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je David de Hea uspeo da zaustavi njegov udarac. Ništa manje opasno nije bilo ni u 35. minutu kada je Raul Himenez pokušao. 

Foto: Tanjug/AP

Uspeo je Rangnik da razbudi Crvene đavole na startu drugog poluvremena, Kristijano Ronaldo je zatresao mrežu rivala, ali je njegov gol poništen zbog ofsajda. Usledio je novi pad, a onda i surova kazna u 82. minutu. 

Žoao Mutinjo je naleto na jednu odbijenu loptu i  sa male udaljenosti je zakucao u nebranjeni deo mreže. Junajted je pokušao do kraja meča da izbegne poraz i sačuva makar bod, ali nije išlo. 

Premijer liga, 21. kolo:

Subota
Arsenal – Mančester siti 1:2 (1:0)
Saka 31 – Marez 57p, Rodri 90+3

Votford – Totenhem 0:1 (0:0)
Sančes 90+6

Kristal Palas – Vest Hem 2:3 (0:3)
Eduard 83, Olise 90 – Antonio 22, Lanzini 25, 45+5p

Nedelja
Brentford – Aston Vila 2:1 (1:1)
Visa 42, Rasmunen 83 - Igs 16

Lids – Barnli 3:1 (1:0)
Herison 39, Dalas 77, Džejms 90+2 - Korne 54

Everton – Brajton 2:3 (0:2)
Gordon 53, 76 - Mekalister 3. 71, Burn 221

Čelsi – Liverpul 2:2 (2:2)
Kovaćić 42, Pulišić 45+1 – Mane 9, Salah 26

Ponedeljak
Mančester junajted – Vulvs 0:1 (0:0)
Mutinjo 82

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija