• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2022

10:15 >> 16:03

TRANSFERI UŽIVO (8. JANUAR)! Juve odustao od Srba, Njukasl sprema novu BOMBU! Fiorentina krenula po zvezdu Reala, a Miha hoće Remzija

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (8. JANUAR)! Juve odustao od Srba, Njukasl sprema novu BOMBU! Fiorentina krenula po zvezdu Reala, a Miha hoće Remzija

Podeli vest

Zimski prelazni rok kada je reč o "najvažnijoj sporednoj stvari na svetu" iz minuta u minut možete da pratite uz Informer.rs

U narednim danima, tačnije do kraja prelaznog roka, detaljno ćemo pratiti i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci.

I dalje čekamo neku "bombu" kada su srpski igrači u pitanju, a biće bez sumnje i te kako zanimljivo.

U centru pažnje će, između ostalog biti Dušan Vlahović, Luka Jović, Sergej Milinković Savić, Filip Kostić, ali i odlasci i dolasci iz Crvene zvezde i Partizana, naravno i dešavanja u ostalim klubovima Superlige...

UŽIVO

 

20:09 - Sven Botman je želja Njukasla, koji je poslao drugu ponudu u Lil od 35.000.000 evra, prenosi Skaj Sports. 

19:56 - Posle Votforda, Njukasla i Bordoa interesovanje za Domagoja Vidu pokazao je i Udineze.

19:22- Zvanično! Marselj je otkupio golmana Paua Lopeza od Rome. 

18:41 - Napoli je ozvaničio dolazak Aksela Tuanzebea iz Mančester Junajteda na pozajmicu do kraja sezone.

18:19 - Arsenal je Romi na šest meseci pozajmio Ejnslija Mejtlen-Najlsa

17:44 - Dijego Godin, iskusni Urugvajac karijeru nastavlja u Brazilu. Godin će raskinuti ugovor sa Kaljarijem i potpisati dvogodišnju saradnju sa Atletiko Mineirom

17:17 - Roma ja objavila da je angažovala Ejnslija Mejtland Najlsa iz Arsenala, a na čekanju je i transfer veziste Porta Serža Oliveiru.

16:56 - Kako je direktor Milana Paolo Maldini potvrdio, pregovara se sa Teom Ernandezom, Ismaelom Benaserom i Rafaelom Leaom oko novih ugovora.

16.03 - Mladi Indijac Drum Vikram Sing (18) novi je fudbaler Timoka iz Zaječara.

 

15.21 - Lorenco Insinje je zvanično predstavljen u Torontu. Italijan će u MLS ligu stići na leto, kada mu istekne ugovor sa Napolijem.

 

14.46 - Barselona je predstavila novo pojačanje. U pitanju je 17-godišnji Fabio Blanko koji je stigao iz Ajntrahta iz Frankfurta, a nastupaće do kraja sezone za B tim Katalonaca.

 

14.08 - Vrata Totenhema otvorena su za Kristijana Eriksena, a to je potvrdio i menadžer "pevaca" Antonio Konte.

- Nisam u skorije vreme razgovarao sa Kristijanom, ali je lepo videti ga ponovo na terenu kako šutira loptu. Govorimo o vrlo važnom igraču, sjajnom čoveku i ono što se desilo prošlog leta zabrinulo je ljude koji rade sa njim i koji ga poznaju. Ja sam se prvi prestravio, ali Kristijanu su vrata ovde uvek otvorena - rekao je temperamentni Italijan.

13.33 - Pari Sen Žermen je digao ruke od Kilijana Mbapea koji će definitivno na kraju sezone napustiti klub bez obeštećenja. To je potvrdio Naser Al-Ati, rođak vlasnika kluba.

12.58 - Siniša Mihajlović se nameračio na 18-godišnjeg desnog beka Aberdina, Kalvina Remzija.

11.52 - Bivši fudbaler PSV-a Stiven Bergvajn bi mogao da napusti Totenhem i da pojača Ajaks, prenosi holandski "Telegraf".

11.07 - Juventus je u potrazi za napadačem, a prema poslednjim informacijama to neće biti ni Dušan Vlahović ni Aleksandar Mitrović, već centarfor Sasuola Đanluka Skamaka.

10.38 - Njukasl se nameračio na Entonija Marsijala koji bi mogao da bude druga bomba "svraka", posle dovođenja Kirana Tripijea.

10.15 - Fiorentina je juče dovela na pozajmicu Kšištofa Pjonteka, a sada kreće u napad na Iska. Fudbaleru Reala ističe ugovor na kraju sezone, ali ga "viola" želi već ove zime, pa će morati da plati obeštećenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija