• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2022

15:17

IZ NIŠA U CVAJTU! Biser Radničkog stigao u Nemačku!

Privatna arhiva

Fudbal

IZ NIŠA U CVAJTU! Biser Radničkog stigao u Nemačku!

Podeli vest

Jedan od najperspektivnijih srpskih odbrambenih igrača, Nikola Stevanović, prešao je iz redova niškog Radničkog u nemački Ingolštad

Ugovor je potpisan na dve i po godine plus opcija produženja od još godinu dana.

-Veliki iskorak u mojoj karijeri. Znate i sami da nemačko tržešti ima najviše zahteve, a igrati u Bundesligi 2 je velika čast i šansa da unapredim još više svoj igrački put. Veliko hvala mom doskorašnjem klubu Radničkom, kome želim uspešan drugi deo sezone i plasman u sam vrh domaćeg fudbala – prvi su utisci Nikole Stevanovića po potpisivanju za klub iz Bavarske.  Očekujem da će grad poznat po jednom premijum automobilskom brendu, biti prepoznatljiv i po lepoti fudbala u drugom rangu takmičenja u Nemačkoj.

Veliku zasligu za realizaciju ovog transfera pripada i bivšem igraču Partizana i priznatom treneru Španiji, a sada u ulozi menadžera igrača, Petru Vasiljeviću.

-Izuzetan progres u karijeri Nikole Stevanovića, a veliku zahvalnost i razumevanje dugujem predsedniku Radničkog, Ivici Tončevu i sportskom direktoru, Dejanu Propadalu koji su prepoznali momenat veliki i za klub i za igrača. Siguran sam da će dvadesettrogodišnji  Nikola biti pravi fudbalski Ambasador na prostoru gde se fudbal vrednuje  najvišim standardima – izneo je svoje impresije -  agent fudbalera, Petar Vasiljevic.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija