• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2022

12:32 >> 22:35

TRANSFERI UŽIVO (11. JANUAR)! Đenova dovodi Srbina, reprezentativac odlazi iz Partizana...

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (11. JANUAR)! Đenova dovodi Srbina, reprezentativac odlazi iz Partizana...

Podeli vest

Počeo je zimski prelazni rok, koji iz minuta u minut možete da pratite uz Informer.rs

Tokom narednih mesec dana detaljno pratiti i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci.

22:25 - Kris Vud uskoro bi trebao da pojača Njukasl, prenose ostrvski mediji! Svrake su aktivirale otkupnu klauzulu i otkupile golgetera Barnlija. 

21:58 - Aston Vila i Everton pregovaraju o trampi Lukaa Dinja i Anvara El Gazija. Navodno bi Vila prosledila Holanđanina i uplatila 15.000.000 evra za francuskog beka. 

21:21 - Jusuf Demir važi za jednog od najtalentovanijih napadača sveta, ali neće ostati u Barseloni. Katalonci nemaju sredstava da ga otkupe od Rapida, a mladi Austrijanac će se vratiti u Beč. 

20:56 - Filipe Kutinjo će u Barseloni nositi broj 23! Brazilac je obavio i preglede, te zavnično postao deo kluba iz Birmingema!

20:08 - Aleksandar Pantić je sporazumno raskinuo ugovor sa Zaglebljem, dok je Nikola Stojiljković dobio dozvolu od Pjasta da pronađe novi klub.

19:51 - Marko Petković zavšrio je epizodu u TSC-u, povremeni reprezentativac Srbije karijeru nastavlja u Honvedu. 

19:12 - Mohamed Ihataren upisao ni minut ove sezone od dolaska iz PSV Ajndhovena, pa bi do kraja januara mogao da se vrati u Holandiju. Utreht se javio Juventusu sa namerom da ga pozajmi do kraja sezone.

18:57 - Stouk siti jača redove kako bi se ozbiljnije uključio u borbu za Premijer ligu. Grnčari su se nameračili na vezistu Čelsija Luisa Bejkera koji bi mogao da stigne bez obeštećenja. Druga meta je štoper Mančester sitija Tejlor Harvud-Belis

18:22 - Gonzalo Viljar bi uskoro mogao da napusti Romu i preseli se u Hetafe, dok bi put Rima trebao da krene vezista Porta Seržo Oliveira. 

17:55 - Filipe Kutinjo stigao na Ostrvo i sada mu sledi put u Birmingem gde će potpisati ugovor sa Aston Vilom.

16:46 - Aston Vila je dogovorila kupovinu 17-godišnjeg štopera Dandi Junajteda Kera Smita.

16:09 - Bajern je produžio ugovor sa Kingslijem Komanom, Pari Sen Žermen se polako "hladi", pa je najrealnija destinacija za Usmana Dembelea - Premijer liga.

15.12 - U Borusiji Menhegladbah su se pomirili sa odlaskom Matijasa Gintera kojem na leto ističe ugovor. Zato već pripremaju zamenu i dgovorili su se sa Marvinom Fridrihom kojem takođe ističe ugovor u Union Berlinu.

14.55 - Norveški napadač Ohi Omoidžuanfo je zvanično predstavljen kao pojačanje Crvene zvezde. 

14.45 - Mijat Gaćinović nije u planu trenera  Hofenhajma, a italijanski mediji javljaju da Đenova želi da ga dovede ove zime.

14.14 - Čelsi želi da za svog igrača plati 4.000.000 evra. Toliko su Plavci ponudili Lionu da šest meseci pre isteka okonča pozajmicu levog beka Emersona Palmijerija. Čelsiju je hitno potrebna zamena za povređenog Bena Čilvela.

13.55 - Real jedva čeka da proda Iska. Španski ofanzivac ipak nema nameru da ide iz Madrida do kraja sezone i isteka ugovora.

Foto: AP/Photo

 

13.53. - Fudbalski klub Barselona kontaktirao je kineski Šangaj kako bi započeli pregovore o transferu Brazilca Oskara na Kamp Nou, prenose španski mediji. Kako se navodi, Brazilca je Barseloni ponudio Kutinjov menadžer, a Oskar bi za katalonskog giganta igrao, kao i Dani Alves, za minimalnu platu od milion evra.

Ofanzivni vezni fudbaler je karijeru započeo u Sao Paolu, a pre Kine nastupao je i za Internasional i Čelsi.

13.44 - Mađarski reprezentativac Filip Holender je na izlaznim vratima iz Humske.

13.18 - Barselona želi da proda Seržinja Desta, a Bajern i Čelsi su zainteresovani za holandskog beka. Ipka, njegov agent tvrdi da igrač nema nikakvu nameru da ove zime menja sredinu i da će ostati u Kataloniji.

12.51 - Roma je sve dogovorila oko dolaska veziste Serža Oliveire iz Porta. Rimljani će za šestomesečnu pozajmicu da plate 1.000.000 evra, a imaće i opciju na leto da otkupe Portugalca za 13.500.000 evra.

12.31 - Dinamo Zagreb je odustao od Argentinca Martina Ohede iz Godoja. Bili spremni da plate 5.300.000 evra za krilnog napadača, Godoj je prihvatio, igrač je prihvatio ali potom je došlo do raskola u upravi argentinskog kluba i Dinamo je odustao.

12.31 - Petar Škuletić je novi fudbaler TSC-a. To je danas i zvanično potvrdio klub iz Bačke Topole.

 

 

12.30 - Dobro došli. Pratite uz Informer.rs novi dan na fudbalskoj pijaci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija