• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2022

17:04

LIVERPUL NE ODUSTAJE OD TITULE! Redsi PREGAZILI Brentford!

Tanjug/AP

Fudbal

LIVERPUL NE ODUSTAJE OD TITULE! Redsi PREGAZILI Brentford!

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula savladali su Brentford sa 3:0 (1:0) u 22. kolu Premijer lige

Sa mnogo straha ušli su navijači Liverpula u seriju utakmica sredinom januara budući da Jirgen Klop na raspolaganju neće imati Mohameda Salaha, Sadija Manea i Nabija Keitu koji nastupaju na Afričkom kupu nacija. Ipak, nakon meča sa Brentfordom čini se da strah nije bio opravdan. 

Redsi su bez problema savladali Brentford na Enfildu sa 3:0 (1:0), a svoj doprinos u trijumfu dali su igrači koji su ove sezone bili u senci afričke trojke. Liverpul je poveo preko Fabinja u 44. minutu, a golu je prethodila deseta ovosezonska asistencija Trenta Aleksander Arnolda. 

Brentford je imao svoje šanse u nastavku, ali nisu uspeli da ih iskoriste i stigla je surova kazna. Prvo je Aleks Okslejd Čemberlejn spektakularnim golom duplirao prednost Redsa, ali se odmah nakon toga povredio da bi konačan rezultat postavio Takumi Minamino u 77. minutu. 

U istom terminu Lids je u Londonu savladao Vest Hem u veoma uzbudljivoj utakmici. Tim iz Jorkšira je dva puta vodio, Čekićari su uspevali da izjednače preko Bovena i Fornalsa, ali je poslednji udarac četi Dejvida Mojesa zadao Harison u 60. minutu. Bio je to njegov treči gol na meču za konačnu pobedu - 3:2 (2:1). 

Premijer liga, 22. kolo:

Petak:
Brajton – Kristal Palas 1:1 (0:0)
Andersen 87ag – Galager 69

Subota:
Mančester siti – Čelsi 1:0 (0:0)
De Brujne 70
Njukasl – Votford 1:1 (0:0)
Sent-Maksiman 49 – Pedro 88
Norič – Everton 2:1 (2:0)
Kin 16ag, Ida 18 – Rišarlison 60
Vulvs – Sautempton 3:1 (1:0)
Himenes 37, Koadi 69, Traore 90+1 – Vord-Praus 84
Aston Vila – Mančester junajted 2:2 (0:1)
Remzi 77, Kutinjo 82 – Fernandeš 6. 67

Nedelja:
Liverpul – Brentford 3:0 (1:0)
Fabinjo 44, Čembrlejn 69, Minamino 77
Vest Hem – Lids 2:3 (1:2)
Bouen 34, Fornals 52 – Herison 10, 37, 60

Odloženo:
Barnli – Lester
Totenhem – Arsenal

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija