• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.01.2022

20:55

Specija na San Siru iznenadila Milan, SUDIJA NAPRAVIO NEVIĐENU GREŠKU, a Napoli u gostima bolji od Bolonje!

Tanjug

Fudbal

Specija na San Siru iznenadila Milan, SUDIJA NAPRAVIO NEVIĐENU GREŠKU, a Napoli u gostima bolji od Bolonje!

Podeli vest

Fudbaleri Specije pobedili su večeras u gostima Milan sa 2:1, u 22. kolu italijanske Serije A.

Poveo je Milan golom Rafaela Leaa u prvom minutu nadoknade poluvremena, da bi izjednačenje i pobedu Speciji doneli Kevin Agudelo golom u 64. i Emanuel Giasi golom u petom minutu sudijske nadoknade vremena.

Ali nestvarno je sve bilo večeras! Igrao se treći minut nadokanade, na semaforu pisalo 1:1, kada je lopta stigla do Žuniora Mesijasa koji je sjajno iz prve pogodio dalju stranu. Nemoćan je bio dotad fantastični Ivan Provedel, ali usledio je šok. Gol je poništen, pošto se u trenutku Mesijasovog šuta začula pištaljka sudije Marka Sare zbog faula Bastonija nad Radetom Krunićem na nekih dvadesetak metara od gola. Umesto da pusti prednost, arbitar je dunuo u pištaljku i poništio pogdak domaćeg tima, ali to nije bio kraj uzbuđenjiama, Deset sekundi po isteku petog minuta nadoknade usledio je pogodak Specije za 2:1! Kontranapad gostiju precizno je završio Emanuel Gjasi i oduzeo im i taj jedan bod...

Foto: Tanjug

 



Specija je upisala šestu pobedu u prvenstvu i sa 22 boda zauzima 14. poziciju. Milan je drugi sa 48 bodova, dva manje i utakmicom više od prvoplasiranog Intera.

U narednom kolu, Milan će dočekati Juventus, dok će Specija ugostiti Sampdoriju.

Foto: Tanjug

 



U istom terminu, Napoli je u gostima pobedio Bolonju sa 2:0.

Dvostruki strelac za Napoli bio je Irving Lozano u 20. i 47. minutu.

Napoli je zabeležio 14. pobedu u prvenstvu i sa 46 bodova zauzima treće mesto, a Bolonja je 13. sa 27 poena.

U sledećem kolu Napoli će dočekati Salernitanu, dok će Bolonja gostovati Veroni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija