• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2022

11:02 >> 23:57

TRANSFERI UŽIVO (18. JANUAR)! Premijerligaš želi Luisa Suareza, Napoli se pojačava iz Ajaksa

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (18. JANUAR)! Premijerligaš želi Luisa Suareza, Napoli se pojačava iz Ajaksa

Podeli vest

Počeo je zimski prelazni rok, koji iz minuta u minut možete da pratite uz Informer.rs

Tokom narednih mesec dana detaljno pratiti i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci.

 

23.57 - Dijego Košta će ipak ostati u Brazilu, ali ne u Atletiko Mineiru, već će preći u rdove Korintijansa.

23.18 - Napoli želi levog beka Ajaksa, Nikolasa Taljafika.

22.44 - Menadžer Aston Vile Stiven Džerard je navodno zvao Luisa Suareza da pređe u tim iz Birmingema.

22.13 - Nikola Paloa je produžio ugovor sa Nantom do 2024. godine.

 

21.45 - Đenova želi na klupi još jednu legendu Milana. Nakon što je Andrej Ševčenko otpušten, tim iz italijanske luke želi Đenara Gatuza da preuzme ekipu.

21.17 - Robin Olsen je novi golman Aston Vile. Stigao je na pozajmicu do kraja sezone, uz pravo otkupa od 3,5 miliona evra.

 

 

20.49 - Štoper Sevilje Dijego Karlos je zatražio od uprave da ga pusti u Njukasl.

20.14 - Dankan Ferguson će biti prelazno rešenje na klupi Evertona, posle otkaza koji je dobio Rafa Benitez.

19.42 - Četiri kluba iz Premijer lige žele Aleksandra Mitrovića.

19.06 - Franko Di Santo je novi igrač Gectepea.

 

18.30 - Bivši golman Napolija i Sampdorije, Brazilac Rafael Kabral vrati ose u domovinu i braniće za Kruzeiro.

 

17.56 - Napadač Kjosuke Tagava novi je fudbaler Santa Klare. On će u portugalskoj ekipi ostati godinu i po dana, kao pozajmljeni igrač Tokija.

 

17.22 - Crvena zvezda ima novog desnog beka.

16.48 - Defanzivac iz Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac napustiće Arsenal šest meseci pre isteka ugovora i pojačaće Olimpik iz Marseja.

16.05 - Ajaks želi 15-godišnjeg Poljaka Jana Faberskog iz Jagelonije.

14.50 - Ruski golman Ivan Konovalov (25) koji je svojevremeno branio u Superligi za Radnički iz Niša i Bačku, prešao je iz Rubina u Livingston na pozajmicu od godinu i po.

14.11 - Štoper Nejt Filips nije u planovima Jirgena Klopa , a sada je na meti PSV Ajndhovena. Njegova tržišna vrednost je 8.000.000 evra, ima 24 godine i kada je prethodni put napuštao Englesku nije se dobro proveo. Slabo je igrao u Štutgartu..

13.00 - Menhengladbah želi da proda Gintera ove zime kako bi izbegao odlazak za džabe na leto i u to ime potražuje 5.000.000 evra. Inter ceni Matijasa Gintera, ali ne želi da plati više od 3.000.000.

12.34 - Kristijan Eriksen želi da se vrati na veliku scenu. Do razlaza s Interom došlo je zbog pravilnika italijanske federacije koja zabranjuje profesionalno bavljenje fudbalom s ugrađenim defibrilatorom, što je bila nepremostiva prepreka za njegov ostanak u Seriji A.
Eriksen je dobio ponudu premijerligaša Brentforda da u narednih šest meseci nosi njegov dres, uz opciju da saradnja bude produžena ukoliko se ispostavi da je Danac sposoban da se vrati na novo igara pre nego što je letos kolabirao na terenu. 

 

12.12 - Austrijski bek Maksimilijan Ulman (25) stigao je u Vaqlensiju. On je došao iz bečkog Rapida i potpisao ugovor na tri i po godine.

 

 

11.55 - Skaj sport prenosi da je Vejn Runi rad da prihvati ponudu Evertona da zameni Rafu Beniteza  Pvi pik je ipak Roberto Martinez.

11.31 - Njukasl je zainteresovan za Azara, a mediji navode da  ponuda sa Sent Džejms Parka od 33.000.000 funti početkom januara nije zadovoljila Real Madrid koji očekuje bar 42.000.000 funti.

11.14 - Di Marcio tvrdi da se čelnicima Fiornetine ne žuri da ove zime prodaju Dušana Vlahovića, koji ima ugovor do leta 2023. Još nemaju ni konkretnu ponudu koja bi zadovoljila koja je 70.000.000 evra, koliko Viola traži. Tu su i visoki zahtevi Vlahovićevih agenata, koji za potpis od njegovog novog kluba potražuju 10.000.000 evra.

Foto: ap photo

 

10.57 - Monako i Njukasl nastavljaju pregovore oko Benoe Badijašila. klub iz kneževine tokom poslednjih sati odbio ponudu tešku 40.000.000 evra.

10.55 - Dobro došli. Pratite uz Informer.rs novi dan na fudbalskoj pijaci.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija