• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2022

22:49

OSMO SVETSKO ČUDO U LONDONU! Fulam dao šest golova, a Mitrović za 90 minuta nije imao učinak

Fudbal

OSMO SVETSKO ČUDO U LONDONU! Fulam dao šest golova, a Mitrović za 90 minuta nije imao učinak

Podeli vest

Fudbaleri Fulama dočekali su u 22. kolu Čempionšipa ekipu Birmingem sitija, ali nisu bili nimalo gostoljubivi prema ekipi Li Bojera

Naprotiv, "kotidžersi" su na svom terenu slavili sa ubedljivih 6:2.

Ceo meč za tim iz Londona je odigrao Aleksandar Mitrović, ali srpski reprezentativac nije upisao niti gol, niti asistenciju.

Štoper Birmoingema Mark Roberts je u desetom minutu dao autogol, a onda su Neskens Kebano, Fabio Karvaljo i Tom Kajrni dali tri gola od 35. do 43. minuta za 4:0.

U poslednjem minutu prvog dela je Ivan Šunjić dao prvi gol za goste, a Geri Gardner je u 74. minutu smanjio rezultat na 4:2.

Do kraja meča je Karvaljo još jednom zatresao mrežu gostiju, a konačan rezultat je potom postavio Entoni Robinson.

Fulam je ovom pobedom samo učvrstio lidersku poziciju na tabeli Čempionšipa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija