• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.01.2022

22:55

SELEKTOR FUTSALERA OPTIMISTA PRED UKRAJINU! Plasiraćemo se u četvrtfinale Evropskog prvenstva

FSS

Fudbal

SELEKTOR FUTSALERA OPTIMISTA PRED UKRAJINU! Plasiraćemo se u četvrtfinale Evropskog prvenstva

Podeli vest

Selektor futsal reprezentacije Srbije Dejan Majes rekao je da veruje da će selekcija mnogo ozbiljnije delovati u meču protiv Ukrajine, kao i da imaju prevagu u odnosu na rivala u tehničkom i taktičkom delu

- Mislim da ćemo sutra mnogo ozbiljnije delovati na terenu. Što se tiče Ukrajine, poštujemo ih cenimo njihov kvalitet pogotovo u tom trkačkom delu i fizičkoj duel igri. Jako su agresivni, ali verujemo u naš kvalitet, verujemo da imamo tu prevagu u tehničkom i taktičkom smislu - rekao je Majes, preneo je Fudbalski savez Srbije.

Futsal selekcija Srbije igraće u nedelju u Amsterdamu protiv Ukrajine, meč drugog kola Grupe A na Evropskom prvenstvu.

Srbija je u prvom meču poražena od Portugala sa 2:4, dok je Ukrajina izgubila od domaće selekcije sa 3:2.

Majes je dodao da su u reprezentaciji zadržali pozitivnu atmosferu i da su se ekipi priključili Ninoslav Aleksić i Nikola Matijević.

- Ohrabruje juče se Aleksić priključio, videćemo kakva je situacija sa njim 14 dana nije trenirao, imao je povredu skočnog zgloba. Taman kad je trebalo da počne da trenira dobio je koronu, međutim ohrabrenje je u svakom smislu sigurno će moći da nam pomogne koliko toliko. Neosporno je da on to želi, i sigurno će na svoju želju izvući neki maksimum sutra - rekao je on.

- Za nas je jako bitna stvar i što će Matijević biti na raspolaganju, čekamo PCR do kraja, ali brzi testovi su pokazali da je negativan. Znači imamo dva igrača, pojačanja u rotaciji - ocenio je Majes.

Selektor Srbije istakao je da rezultat meča između Ukrajine i Holandije nije realan, kao i da je naredni rival za nijansu teži protivnik.

- Njima je mnogo bitnija utakmica, mi sutra ako sve bude išlo kako treba ništa ne odlučujemo. Znam i verujem da ćemo pobediti, ali ništa nije odlučeno, u poslednju utakmicu ćemo Holandija i mi ući sa dva boda, tako da idemo korak po korak. Imali smo danas sastanak pozitivan, na kojem smo zaključili da je možda sve ovo dobro. Ta utakmica sa Holandijom nas čeka u jednoj ozbiljnoj konkurenciji. Verujem u prolaz grupe, a onda očekujem i Jovana Lazarevića za četvrtfinale - zaključio je Majes.

Meč Srbije i Ukrajine na programu je u nedelju od 14.30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija