• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

25.01.2022

09:55

ONA JE ZLA, STIDI SE PORODICE... Ronaldova Georgina na udaru članova familije!

printscreen instagram

Fudbal

ONA JE ZLA, STIDI SE PORODICE... Ronaldova Georgina na udaru članova familije!

Podeli vest

Otkako je u vezi sa Kristijanom Ronaldom, Georgina Rodrigez se ne javlja članovima familije * Njen ujak Hesus Ernandez otkrio je da ih je potpuno izbrisala i da je zato promenila i broj telefona

Otkako je u ljubavi sa Kristijanom Ronaldom, Georgina Rodrigez (28) potpuno je zaboravila na svoju porodicu! Ujak atraktivne brinete, Hesus Ernandez, otkrio je da ona u poslednjih pet godina nema kontakt sa članovima familije, da ne želi da im se javlja i da je zbog toga promenila i broj telefona!

Bivša prodavačica, a sada verenica jednog od najboljih fudbalera svih vremena, nije obavestila najbliže rođake ni o smrti svog oca Horhea, koji je 2019. preminuo u Argentini posle teške bolesti. Njena majka Ana Marija Ernandez živi u Italiji, a ima još i rođenu sestru Ivanu.
Uobražena

Možda se Georgina sada stidi svoje porodice i smatra da je bolja od nas, jer uživa u luksuzu i bogatstvu
Hesus Ernandez

Pomagao joj

Georgina je konstantno u žiži svetske javnosti od novembra 2016, kada je počela vezu sa asom Mančester junajteda. Imaju i ćerku Alanu Martinu, a nedavno su objavili da čekaju i blizance.

- Pazio sam na Georginu i Ivanu, pomagao sam sestri. Podizao sam ih, kupovao im hranu i odeću, plaćao račune... Bila je sa mnom i porodicom u maloj kući do tinejdžerskih dana, sve dok mog zeta nisu vratili u Argentinu. Možda se sada stidi svoje familije i smatra da je bolja od nas, jer uživa u luksuzu i bogatstvu - rekao je Hesus Ernandez.

Georgina je imala teško detinjstvo, a sa sestrom i majkom živela je u siromaštvu u španskom gradu Haka. Njen otac je bio bivši fudbaler, koji je deset godina proveo u zatvoru zbog šverca droge. Bavila se manekenstvom, baletom, ali je prihvatala da radi i poslove poput konobarice, dadilje, čistačice... Uspela je sama da plati sebi studije u Londonu, posle čega se vratila u Madrid. Život joj se promenio kada je radeći u prodavnici "Guči" upoznala Ronalda.

Snima rijaliti seriju za Netfliks

Jedna od najpoznatijih svetskih produkcijskih kompanija "Netfliks" izbaciće 27. januara, na rođendan Georgine Rodrigez, rijaliti-seriju baziranu na njenoj životnoj priči. Ovaj šou pratiće život atraktivne brinete, ali i njene porodice, pa je moguće da se u nekoj epizodi pojavi i Kristijano Ronaldo. U promotivnom spotu nekadašnja manekenka je rekla da nikada neće zaboraviti svoju porodicu, da joj se život promenio iz korena kada je upoznala portugalskog asa, ali i da će otkriti kako izgleda kada nemate ništa, pa dobijete sve.


- Nikada ništa nisam tražio od Georgine. Javila se samo jednom ili dva puta otkako je u vezi sa Kristijanom. Njena baka Huana je preminula a da nije upoznala malu Alanu Martinu. Nije nam čak saopštila ni da joj je otac umro, sakrila je to od nas. Pokušao sam da je pozovem, ali uzalud. Promenila je broj telefona. Ronaldu sam na Fejsbuku poslao poruku da mu je žena zla i da me kontaktira ako želi sve da sazna - otkrio je ujak poznate influenserke.

Jedna od Georgininih polusestara sa očeve strane, Patrisija Rodrigez (33), ne krije da je razočarana njenim ponašanjem.

- Kada je mom sinu bio rođendan, zamolila sam je da pita Kristijana da mu se potpiše na dres. Rekla mi je da to nikako ne može i da ne želi da smeta svom dečku dok je na odmoru. Za sedam godina samo jednom je otišla da vidi našeg oca. Javnost treba da zna kakva je ona osoba - poručila je Patrisija.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dorćolac

pre 2 godine

njena familija doživljava Ronalda kao bankomat, žena ima svoju porodicu a Ronaldo ima koga da izdžava, još dvoje dece je na putu proširenja porodice

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija