• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2022

11:10 >> 23:43

TRANSFERI UŽIVO (25. JANUAR)! Lazetić uskoro potpisuje! Arsenal juri Jovića

printscreen

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (25. JANUAR)! Lazetić uskoro potpisuje! Arsenal juri Jovića

Podeli vest

Uz Informer.rs pratite uživo dešavanja sa zimske fudbalske pijace

Zahuktava se zimski prelazni rok, a uz portal Informer.rs uživo će te moći da pratiti dešvanja sa fudbalske pijace.

22:58 - Antoni Marsijal i zvanično je pozajmljen Sevilji koja preuzima polovinu njegovih primanja, dakle 2.000.000 evra. 

20:20 - Džesi Lingard je ljut na upravu Mančester Junajteda koja oteže da mu dozvoli i verifikuje ugovorenu pozajmicu u Njukasl.

19:51 - Njukasl je ozbiljno zagrizao za Leverkuzenovog Musu Dijabija. Ipak, Aspirindžije još uvek odolevaju naletima Svraka. 

18:28 - Frank Kesi ulazi u poslednjih šest meseci ugovora, a za njegov potpis trenutno se bore Juventus, Totenhem, a sada i Barselona.  

15.00 - Mladi napadač Crvene zvezde Marko Lazetić  stigao je u Italiju i samo ga lekarski pregledi dele od potpisivanja petogodišnjeg ugovora sa "rosonerima", a sada je stigla i potvrda toga. 

 

 

14.15 - Kolin Dagba bi karijeru mogao da nastavi u Veneciji. Ali do kraja sezone, pošto su italijanskog kluba tražili od Pari Sen Žermene pozajmicu francuskog štopera. 

14.00 - Vilfrid Boni, snažni napadač iz Obale Slonovače, spreman je da se vrati evropskom fudbalu! Boni je danas odradio prvi trening sa NEC Najmegenom, a holandski klub će konačnu odluku doneti kada utvrdi njegovo fizičko stanje, s obzirom na to da je bez angažmana od novembra 2020. godine.

13.23 -  Valensija je zvanično potvrdia prvo januarsko pojačanje. Iz Bazela je u transferu teškom 800.000 evra došao štoper Eraj Džomert. Švajcarski reprezentativac turskog porekla ima 23 godine i sa Valensijom je danas potpisao ugovor do leta 2026.

12.44 - Herta je potvrdila dolazak nemačkog štopera Olivera Kampfa iz Štutgarta, a ugovor će biti potpisan do leta 2026. godine.

12.16 - Prema saznanjima Telegrafa Nikola Štulić već je napustio Partizan i priključio se niškom Radničkom u kome će nastaviti karijeru i to ne kao pozajmljen igrač.

12.00 - Barselona pokušava da dovede Sezara Aspilikuetu narednog leta kao slobodnog igrača. Pregovori su navodno počeli, a katalonski klub nudi defanzivcu Čelsija ugovor na dve godine uz opciju produžetka na još jednu sezonu. 

11.40 - Skauti Mančester junajteda, Dortmunda i Atletiko Madrida prethodnog vikenda u Porto su gledali Luisa Dijaza, piše O Žogo.

11.23 - Arsenal nije uspeo da dovede Dušana Vlahovića pa se okrenuo ka drugom Srbinu - Luki Joviću.

Foto: Reuters

 

 

11.08 - Francuski napadač Antoni Marsijal trebalo bi uskoro da sleti u Španiju kako bi obavio lekarske preglede i kasnije potpisao ugovor sa Seviljom. Klub iz Andaluzije će osim Marsijalove nedeljne plate od 180.000 evra, platiti i 6.000.000 evra Mančester Junajtedu za pozajmicu do kraja sezone. 

 

11.06 - Napadač Atalante Roberto Pikoli stigao je na lekarske preglede u Đenovu, u kojoj će provesti ostatak sezone kao pozajmljen igrač.

11.03 - Luka Milivojević velika je želja sportskog sektora Valensije, pre svih trenera Pepea Bordalasa. Iskusni srpski fudbaler ima tešku sezonu u Kristal palasu i vrlo je moguće da promeni sredinu ove zime.Valensija nudi oko 7.000.000 evra, a Kristal palas trenutno nije zainteresovan da pusti Srbina.

 

11.00 -  Pratite i danas uživo uz Informer dešavanja sa zimske fudbalske pijace.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija