• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2022

15:19

HAOS! POLICIJA ČUVA VLAHOVIĆA OD NAVIJAČA!

Printescreen

Fudbal

HAOS! POLICIJA ČUVA VLAHOVIĆA OD NAVIJAČA!

Podeli vest

Navijači Fiorentine su besni i po gradu su postavili nekoliko uvredljivih i pretećih transparenta. Ovo uključuje i one koji glase: „Ni telohranitelji teneće spasiti život. Ciganine, gotovo je za tebe" sve u cilju da se zaplaši reprezentativac Srbije, Dušan Vlahović

Prema pisanju lista "La Repubblica", policija je započela nadzor Vlahovićeve kuće, više puta šaljući automobile oko njegovog doma kako bi budno pratila situaciju.

 

 

Iako još uvek nije puna policijska zaštita, to je značajan korak u celoj frci oko igrača. Juventus i Fiorentina su stari rivali i potezi između klubova su uvek bili okruženi kontroverzama, pre svega neredima kada se Roberto Bađo pridružio Staroj dami 1990. godine.

 

 

Bruka i sramota navijača Fiorentine prema igraču koji je ispisao istoriju kluba. Jasno je da Dušan Vlahović neće imati lepu dobrodošlicu u Firenci. Od heroja do izdajnika - to je sada Vlahović za navijače Fiorentine, a biće izuzetno vruće na "Artemio Frankiju" 22. marta, kada bi Juventus trebalo da stigne u Firencu...

Vlahović je trenutno prvi strelac Serije A i u 2021. je postigao čak 33 pogotka, izjednačio je rekord Kristijana Ronalda po broju golova u jednoj kalendarskoj godini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija