• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.T.

27.01.2022

15:15

SRBINA ČUVA POLICIJA OD RAZULARENIH NAVIJAČA! Vlahović zbog pretnji ne sme da izađe iz kuće!

Tanjug/AP

Fudbal

SRBINA ČUVA POLICIJA OD RAZULARENIH NAVIJAČA! Vlahović zbog pretnji ne sme da izađe iz kuće!

Podeli vest

Navijači "viole" i dalje nastavljaju da prete Dušanu Vlahoviću, zbog čega ispred njegove kuće stražari policija

Budućeg fudbalera Juventusa Dušana Vlahovića čuva policija od razularenih navijača koji mu već dva dana otvoreno prete smrću! Da sve bude još luđe, napadima na našeg asa priključio se čak i gradonačelnik Firence Dario Nardela!

Srpski golgeter, koji je nedavno angažovao i privatno obezbeđenje, razbesneo je fanove "ljubičastih" kad je rešio da pređe u redove najomraženijeg rivala Juventusa (pogledajte tekst u okviru).

Zbog toga su već tri dana komentari na svakoj vesti o Vlahoviću u italijanskim medijima puni pretećih poruka u kojima tifozi Fiorentine tvrde da će mu doći glave, nazivaju ga izdajnikom, Ciganinom, govnetom i koriste još mnogo psovki i uvredljivih reči.

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

 

Nije tražio zaštitu

Policija iz Firence procenila je na osnovu svih informacija da se ne radi samo o praznim pretnjama već da bi zaista mogao da se desi ozbiljan incident i skandal.

- Ton koji je korišćen u porukama, kao i baneri koji su okačeni ispred stadiona "Artemio Franki" podstakli su policiju da postupi samoinicijativno, budući da igrač nije tražio zaštitu i nije podneo nikakvu prijavu. Pokrenut je 'dinamički nadzor' Vlahovićeve kuće, što znači da patrole gotovo konstantno kruže oko kuće i prate razvoj situacije - piše ugledna "Republika".

Konačan dogovor je da će torinski klub platiti za Vlahovića odmah 68 miliona evra, a još sedam miliona će Fiorentini biti isplaćeno kroz bonuse. Naš reprezentativac u Juventusu će zarađivati sedam miliona evra po sezoni do 2026. Klub iz Firence nudio mu je dvostruko manju platu, a pošto je srpski golgeter to odbio, krenula je hajka na njega.

Vlahovićev frizer: Meni je rekao da želi u Real

Frizer iz Firence Karmin Laudati zajedno sa bratom drži salon u kojem je Vlahović redovan gost. Laudati je novinaru "Gazete delo sport" ispričao da je srpski napadač poslednji put pre 15 dana dolazio na "sređivanje".
- Došao je uveče, kad smo inače zatvoreni za mušterije, jer je želeo da izbegne ljude. Bio je izuzetno ljubazan, kao i uvek. Žao mi je što odlazi. Ja sam navijač Milana i rekao sam mu: "Ajde dođi kod nas." On mi je rekao: "Moj je san da igram za Real Madrid" - ispričao je Laudati.


Tako je gradonačelnik Firence Dario Nardela optužio Vlahovića da je izdao navijače i klub i pljunuo na fudbal. Predsednik udruženja navijača Fiorentine Federiko de Sinopoli poželeo je Vlahoviću da ne osvoji ništa u karijeri.

- Osećamo se izdano. Znamo mi odavno da velika riba jede malu ribu i da vladaju zakoni tržišta. Svesni smo da bismo mogli da igramo protiv Juventusa već u polufinalu Kupa. Ako Vlahović postigne gol, samo neka nas poštedi onog licemerja da ne slavi. Od srca mu želimo da ne osvoji ništa u karijeri - poručio je De Sinopoli.

Potpisuje u subotu

Vlahović bi u subotu trebalo da obavi lekarske preglede i, ako budu uspešni, da potpiše ugovor sa Juventusom. On se nada da će do tada dobiti i negativan PCR test, budući da je pre nekoliko dana saznao da je ponovo zaražen koronavirusom.

Spekuliše se i da bi bivši igrač Partizana mogao da debituje za Juventus u nedelju, 6. februara, u meču protiv Verone u Seriji A ili nekoliko dana kasnije protiv Sasuola u Kupu Italije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija