• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2022

18:08

JOŠ JEDAN SRBIN IDE NA "ČIZMU"! BISER Vojvodine na meti Bikova!

Starsportphoto©

Fudbal

JOŠ JEDAN SRBIN IDE NA "ČIZMU"! BISER Vojvodine na meti Bikova!

Podeli vest

Talentovani ofanzivac Vojvodine Uroš Kabić na meti je Torina, prenose italijanski mediji

Oduševio je Uroš Kabić javnost u Srbiji sjajnim igrama u dresu Vojvodine tokom jeseni, a njegove partije primetili su i skauti italijanskog Torina. 

Po pisanju medija iz Italije, Kabić je na meti Torina, a Bikovi bi mogli da nastave trend dovođenja srpskih talenata. Na Čizmu su pre njega otišli Dušan Vlahović, Nikola Milenković, Đorđe Kamenović, a sada i Marko Lazetić. 

Njegovo ime je već dobro poznato u Evropi, francuski Lil ga je pikirao kao pojačanje na duže staze, čak je u jednom momentu delovalo da je to gotov posao. Ipak, Kabić je ostao u Vojvodini, ali je pitanje da li će na proleće braniti crveno-bele boje. 

- Fizički je normalne građe, tehnički dobar, brz, spretan u igri jedan na jedan. Pouzdan igrač, koji bi mogao lepo da se uklopi u timove kakvi su Torino ili Venecija. Imamo sada mnogo srpskih fudbalera sa dobrim karakteristikama u Italiji - rekao je skaut Alberto Kavanjis, poznat kao specijalista za srpsko-hrvatsko tržište. 

Kabić je u jesenjem delu sezone odigrao 17 utakmica u Superligi i kvalifikacijama za Ligu Konferencije i postigao je dva gola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija