• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2022

23:41

VRAĆA SE! Lampard preuzima VELIKANA iz Liverpula!

Fudbal

VRAĆA SE! Lampard preuzima VELIKANA iz Liverpula!

Podeli vest

Engleski fudbalski stručnjak Frenk Lampard prvi je kandidat za novog trenera engleskog Evertona, preneo je večeras Bi Bi Si (BBC)

Nakon loših rezultata klub je sa mesta trenera otpustio Španca Rafaela Benitesa. Njega je kao privremeno rešenje zamenio Dankan Ferguson, koji je vodio ekipu na poslednjem meču protiv Aston Vile, koju je Everton izgubio na svom terenu sa 0:1.

Klub je u potrazi za dugoročnim rešenjem na mestu trenera, a kao naojozbiljniji kandidat pominjao se portugalski stručnjak Viktor Pereira, doskorašnji trener turskog Fenerbahčea. Ali, nakon veoma negativne reakcije navijača na ovu vest, rukovodioci kluba su se okrenuli Lampardu kao prvom izboru, navodi Bi Bi Si.

Lampard je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Derbi Kaunti i Čelsi, sa kojim je stigao do finala FA kupa.

Everton je trenutno na 16. mestu Premijer lige, sa samo četri boda iznad zone ispadanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija